Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χάνει τα ματς της Εθνικής Πορτογαλίας ο Πέπε

Τρία παιχνίδια θα δώσει η Εθνική Πορτογαλίας, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, με τον Φερνάντο Σάντος να στερείται των υπηρεσιών του Πέπε.

Πριν καν συμπληρωθούν 25 λεπτά στο ματς με την Πορτιμονένσε, ο 38χρονος κεντρικός αμυντικός της Πόρτο ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι με αποτέλεσμα να αποσυρθεί στον πάγκο.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε μετά τον αγώνα, δεν ήταν ενθαρρυντικά καθώς έδειξαν πως ο Πέπε θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική ομάδα Πορτογαλίας στους αγώνες με το Αζερμπαϊτζάν την Τετάρτη (24/03), τη Σερβία (27/03) και το Λουξεμβούργο (30/03).

​Ετσι ο Φερνάντο Σάντος θα έχει διαθέσιμους για την αμυντική γραμμή τους Σεντρίκ, Κανσέλο, Ντουάρτε, Φοντέ, Ντίας, Μέντες και Γκερέιρο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ