Αναβλήθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής στη Ντόχα (10-13 Μαρτίου), εξαιτίας του κοροναϊού, όπως ανακοινώθηκε από τη Διεθνή Ομοσπονδία Γυμναστικής. Μέσω αυτού του αγώνα θα μπορούσε να εξασφαλίσει ο Λευτέρης Πετρούνιας την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αφού ήταν ο τελευταίος προ-Ολυμπιακός αγώνας πρόκρισης της σειράς των παγκοσμίων κυπέλλων οργάνων.
Η FIG ανακοίνωσε ότι η διοργάνωση αναβάλλεται, εξαιτίας του Covid-19, και θα οριστεί σε νέες ημερομηνίες, επομένως και η αγωνία του Έλληνα πρωταθλητή για την πρόκριση παίρνει παράταση.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!