Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι αναμένονται από το μεσημέρι της Κυριακής 31/1, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.
Η νέα μεταβολή του καιρού θα ξεκινήσει το μεσημέρι με τοπικές βροχές στην Ήπειρο και στη Θράκη οι οποίες έως τη νύχτα της Κυριακής 31/1 προς Δευτέρα 1/2 θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα και θα ενισχυθούν. Καταιγίδες θα σημειωθούν από το απόγευμα της Κυριακής 31/1, στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς και στο Ιόνιο. Από το πρωί της Δευτέρας 1/2 τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά, στο Ιόνιο, στη Μακεδονία στη Θράκη και στο Αιγαίο.
Παράλληλα, οι νότιοι άνεμοι στο Αιγαίο θα παρουσιάσουν ενίσχυση από το βράδυ της Κυριακής 31/1 έως το απόγευμα της Δευτέρας και θα φτάνουν κατά τόπους τα 9 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα.
Στο βίντεο παρουσιάζεται ο ολικός υετός (βροχές/καταιγίδες) που αναμένεται από το μεσημέρι της Κυριακής 31/1 έως το βράδυ της Δευτέρας 1/2.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
