Ένα βουνό από προβλήματα έχει να διαχειριστεί ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εν όψει του σαββατιάτικου ματς με τον Προμηθέα. Καθώς στους ήδη τραυματίες Νίκο Ζήση, Δημήτρη Κατσίβελη και Μάρκους Σλότερ, προστέθηκε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξιό μηρό, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Νίκου Ρογκαβόπουλου, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής.
Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:
Πρωτοφανής στα χρονικά η κακοδαιμονία, που πλήττει την ΑΕΚ.
Δεν έφταναν τα γνωστά προβλήματα, μετ’ εμποδίων πραγματοποιήθηκε (και) η σημερινή προπόνηση του ΟΑΚΑ, αφού ο Κόουτς Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν είχε στη διάθεσή του πέντε (5) παίκτες!
Εκτός μάχης τέθηκαν και οι Βλάντο Γιάνκοβιτς, Νίκος Ρογκαβόπουλος.
Ο πρώτος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξιό μηρό και αποκλείστηκε από την αυριανή αναμέτρηση της Basket League με Προμηθέα, στην οποία -έτσι ή αλλιώς- η «Βασίλισσα» θα παραταχθεί με «σύνθεση ανάγκης». Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του «Ρόγκα», ο οποίος υπέστη διάστρεμμα δεξιάς ποδοκνημικής.
Υπενθυμίζεται, ότι εκτός δραστηριοτήτων παραμένουν οι τραυματίες Νίκος Ζήσης, Δημήτρης Κατσίβελης και Μάρκους Σλότερ.
(21+ | Παίξε Υπεύθυνα)
Έλεος ρε παιδια!!!! Στο τέλος θα τραυματιστεί και ο προπονητής........
Δεν χρειάζεται να τραυματιστεί. Απλά να παραιτηθεί.
με τετοια γλωσσοφαγια και μιρλα που ριχνουν καποιοι για την ομαδα και τον κόουτς δε περιμενα κατι καλυτερο
Christof1976 Συμφωνω απολυτα. Η μιρλα φερνει γρουσουζια. Δεν το αξιζει ολο αυτο η ομαδα.
ειναι συγκεκριμένα ατομα σε ποδόσφαιρο και μπασκετ που κατηγοορουν κατα συρροή προπονητες και παιχτες καλα θα κανουν ν ασχοληθουν με κατι αλλο και να μη βγαζουν εδω την παντόφλα που τρωνε στο σπιτι τζαμπα μάγκες ειναι ολοι
Πολυ δυσκολα αυριο..Ας τα δώσουμε όλα στο Μινσκ είναι ματς τελικος
Πολύ δύσκολα αύριο.Θελει προσοχή το ματς!!
Αυτή η εβδομάδα κρίνει πολλά. Αύριο Προμηθέας και Τετάρτη Μινσκ έξω είναι ματς must win και πάμε η μισή ομάδα. Ο θεός μαζί μας
τι είναι αυτό το πράγμα ; Αντε να δούμε πως θα βγεί το παιχνίδι αύριο .. και ειδικότερα στο Μίνσκ.... Νομίζω ο κόουτς οφείλει αύριο να δώσει χρόνο συμμετοχής και στον Μαυροειδή , Γόντικα με ταυτόχρονη μετατόπιση του μοζες στο 4 γιατί ίσως ο Γιόνας να είναι το μοναδικό τριάρι που θα έχουμε πλέον. Εξαιρετικά δύσκολο το παιχνίδι πλέον .. Δεν ξέρω πως θα βγεί με 5 διαθέσιμους παίκτες στην περιφέρεια ( Μωραιτης , Γκίκας , Λανγκφορντ , Λοτζεσκι και Ματσιούλις )