Σε νέα ώρα ορίστηκε να διεξαχθεί η επανάληψη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ η οποία γίνεται μετά από την αδιανόητη απόφαση του αθλητικού δικαστή.
Η αναμέτρηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ θα κάνει τζάμπολ στις 21:00 και όχι στις 20:00, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένη, με την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα να παραμένει σταθερή (27/01).
Παράλληλα, το Άρης-Παναθηναϊκός μεταφέρθηκε για τις 18:00 από τις 19:00 για την Κυριακή 17 Ιανουαρίου.
Η ανακοίνωση
Η εξ αναβολής αναμέτρηση της 4η αγωνιστικής της κανονικής περιόδου Άρης – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιανουαρίου με ώρα έναρξης τις 18:00, αντί για τις 19:00 που είχε αρχικά οριστεί, στο Αλεξάνδρειο και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3HD.
* Ο επαναληπτικός αγώνας ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της κανονικής περιόδου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27/1 στο ΟΑΚΑ με ώρα έναρξης τις 21:00, αντί για τις 20:00 που είχε αρχικά οριστεί, και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3HD.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Όσο πιο αργά τόσο το καλύτερο. Αφήνουμε όμως υπονοούμενα ακατάλληλα για μικρά παιδιά, δεν νομίζετε;