ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΟΚ - ΒΟΛΟΣ 3-1
ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)
Ένας ΠΑΟΚ που δεν υπήρχε στο ματς ως το 60' επικράτησε με ανατροπή του Βόλου με 3-1 και γλίτωσε από νέα γκέλα. Διψήφιο αριθμό τελικών έκανε η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία όταν ο προπονητής του Βόλου έβαλε τον Νίνη αμυντικό χαφ και γύρισε την ομάδα του στο μισό γήπεδο, η οποία κυριαρχούσε ως εκείνο το σημείο στο ματς! Πρώτη νίκη στο 2021 για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που υποδέχεται τον ΟΣΦΠ την Τετάρτη.
O ΠΑΟΚ... δεν μπήκε στο ματς. Από το πρώτο λεπτό ο Βόλος πιέζοντας ψηλά του δημιουργούσε πρόβλημα στη κυκλοφορία της μπάλας. Ενώ κάθε αντεπίθεση των φιλοξενουμένων δημιουργούσε πανικό στην άμυνα των γηπεδούχων. Στο 11' έγινε το 0-1. Μετά από κόντρες η μπάλα έφτασε στον Κιάκο που από κοντά άνοιξε το σκορ. Νέο κενό στην άμυνα του ΠΑΟΚ στο 16', αλλά ο Πασχαλάκης σταμάτησε τον Δουβίκα αρχικά και τον Ρενάτο στη συνέχεια της φάσης. Από την άσπρη βούλα όμως, ο ΠΑΟΚ έφτασε... στην ισοφάριση. Ο Ριένστρα έκανε χέρι σε εκτέλεση κόρνερ του ΠΑΟΚ από τα αριστερά και ο Σβαμπ το μετέτρεψε σε γκολ στο 29'. Ο Βόλος, πάντως, συνέχιζε να είναι επικίνδυνος και να πατα καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Μια προβολή στο 40' του Περέα δεν δυσκόλεψε το Πασχαλάκη σε μια φάση που φαίνεται πως ο Ίνγκασον ανατρέπει τον Περέα με Τζήλο (διαιτητή) και Μανούχο (VAR) να μην βλέπουν την παράβαση.
Ο Πάμπλο Γκαρσία πέρασε στο ημίχρονο Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί για να πάρει.. τα πάνω της η ομάδα του. Aλλά και πάλι ο Βόλος ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 60' ο Μπαρτόλο έκανε την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ολομόναχος ο Ρενάτο έπιασε το μονοκόμματο σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε αουτ. Ισοφάρισε τις καλές στιγμές ο ΠΑΟΚ ένα λεπτό μετά, όταν την μπαλιά του Τζόλη δεν πρόλαβαν ούτε Σφιντέρσκι, ούτε Ουάρντα. Μετά τη μία ώρα αγώνα ο Βόλος οπισθοχώρησε αρκετά. Ο προπονητής της ομάδας, πέρασε στο ματς τον Νίνη σε ρόλο αμυντικού χαφ(!). Έβαλε ουσιαστικά τον ΠΑΟΚ στην περιοχή του. Ο Κλέιμαν στο 62' σταμάτησε το σουτ του Ίνγκασον από πλάγια θέση, αλλά το γκολ δεν άργησε να έρθει. Εκτέλεση του Σβαμπ, ο Σφιντέρσκι στο πρώτο δοκάρι γύρισε για τον προωθημένο Ίνγκασον, ο οποίος στο 65' με κεφαλιά έκανε το 2-1. Ο Βόλος έμοιαζε να ξεμένει από δυνάμεις. Δεν πάτησε την περιοχή του Πασχαλάκη σε όλο το υπόλοιπο του αγώνα. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ έμοιαζε... Μπαρτσελόνα και έψαξε και άλλο γκολ. Το γυριστό του Κρμέντσικ στο 69' δεν έβαλε... δύσκολα στον τερματοφύλακα του Βόλου, Κλέιμαν. Eνώ η προσπάθεια του Τσέχου έμεινε ημιτελής. Στο 75' σε νέο γυριστό του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ, η μπάλα έφυγε ελάχιστα αουτ. Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 82' με τον Μουργκ να πλασάρει αλλά τον Κλέιμαν να τον σταματά με τα πόδια! Τελικά το γκολ ο Κρμέντσικ το πέτυχε στο 90ο λεπτό. Ο Ρενάτο είχε... ξεχαστεί καλύπτοντας τον Τσέχο φορ και αυτός νίκησε τον Κλέιμαν σε τετ-α-τετ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.
ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία) : Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Ίνγκασον, Κρέσπο, Περέιρα(46' Βιεϊρίνια), Εσίτι(46' Ελ Καντουρί), Σβαμπ, Ουάρντα(85' Ντάγκλας Αουγκούστο), Τζόλης(78' Μουργκ), Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι(68' Κρμέντσικ)
ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπες) : Κλέιμαν, Φεράρι, Γκρίλο(85' Ντεντάκης), Μήτογλου, Σάντσες, Ριένστρα, Κιάκος(68' Μαρτίνες), Μπαρτόλο, Περέα(63' Νίνης), Ρενάτο, Δουβίκας
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Διπλό στο ημίχρονο, άσσο τελικό. Ρε αλάνια, πού το έχετε ξανακούσει; Γιατί αυτή η ιστορία εμένα μου θυμίζει κάτι με... τον ίδιο πρωταγωνιστή;
η μονη ομαδα που δεν πληρωσε τη νυφη!παγωμενα χρεη,χαρισμενα γηπεδα,μπατατουδιδες βασουλες βενιζελοι..καμενες εκθεσεις στη θεσσαλονικη..μια ζωη πολιτικο κοστος αυτη η ομαδα.οταν φυγει ο τσετσενος θα κλαψουν μανουλες..
Γιατι δε λετε τη σφαλιαρα του χειρινια στον περεα που ειναι 2η κιτρινη και πεναλτι;Μαμιοντας πανε τους 2 κ@λ@γαυρους τα κορακια!Και εμας πριονοκορδελα και εσωστρεφεια.
Στο 1-1 αν δεν κάνω λάθος γίνεται καθαρό πεναλντι πανω στον Περεα από τον Ιγκνασον.. Ούτε βαρ ουτε κουβέντα..
Αυτο που τα ρεπορτάζ του παοκ εχουν πιο πολλα σχόλια απο του Παναθηναϊκού με ξεπερνάει πραγματικά. Ρε σεις μην ασχολείστε με το χωριο . Ρε τι έχουμε πάθει....
μήπως γνωρίζει κάποιος πόσα πέναλτι έχει κερδίσει ο παοκ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Μου φαίνεται ότι κερδίζει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ 2 ΜΠΕΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ;