Το Σάββατο στο "Σέλχαρστ Παρκ", η Λίβερπουλ διέλυσε 7-0 την Κρίσταλ Πάλας, με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς να υποστηρίζει πως δεν έχει ξαναζήσει κάτι τέτοιο.
Μιλώντας στο δίκτυο BT Sport, ο Σέρβος μέσος της Κρίσταλ Πάλας τόνισε: "Είναι σκληρό ειλικρινά, είναι δύσκολο να μιλήσεις μετά από τέτοια ήττα, δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Ήταν τόσο αποτελεσματικοί, είχαν οκτώ σουτ και πέτυχαν επτά γκολ. Είναι πολύ επικίνδυνοι στην αντεπίθεση, τιμώρησαν κάθε λάθος και άνοιξαν το ματς μετά από δύο λεπτά.
Είχαμε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ίσως έπρεπε να είχαμε σκοράρει, αλλά μετά από αυτό δεχτήκαμε αντεπίθεση και πήγαμε στα αποδυτήρια 3-0 πίσω. Δεν αξίζαμε να χάνουμε 3-0 στο ημίχρονο, στο β’ προσπαθήσαμε να παίξουμε, αλλά είχαμε ένα σκληρό αποτέλεσμα, το 7-0 είναι ένα άσχημο συναίσθημα για μας".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ 7ΑΡΑ ΑΠΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ.ΚΡΙΜΑ
Ένας από τους πιο σιχαμένους παίκτες που έπαιξαν ποτέ στην πιο σιχαμένη ομάδα της Ελλάδας. Πάντα τέτοια εύχομαι. Βρωμιάρη.