Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

H Λάρισα θα ζητήσει την αναβολή της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης

Την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης που αφορά τον ΠΑΟΚ θα ζητήσει η Λάρισα η οποία κλήθηκε ως διάδικος στην διαδικασία σε ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει:

Πριν από λίγο μας επιδόθηκε κλήτευση, όπου καλούμεθα να συμμετάσχουμε ως διάδικοι στη δική περί της πολυϊδιοκτησίας των ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ Ξάνθη, η οποία όπως προ ολίγου ενημερωθήκαμε θα αρχίσει αυριο στις 15:00 στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ αύριο θα ζητήσει αναβολή της εκδίκασης της υποθέσεως, διότι ο Πρόεδρος, ιδιοκτήτης και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Αλέξης Κούγιας είναι συνήγορος υπερασπίσεως στο Τριμελές Εφετείο κακουργημάτων Χανίων κατηγορουμένου, ο οποίος κατηγορείται για σοβαρότητα ποινικά αδικήματα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ