Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πασχαλάκης: Είχαμε υπομονή και επιμονή

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ για τη νίκη με 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, έδειξε αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας, μίλησε για τον Πάμπλο Γκαρσία, ενώ ευχήθηκε περαστηκά στον συμπαίκτη του, Ροντρίγκο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλω να μιλήσω αρχικά για τον Ροντρίγκο, που ευχόμαστε να μην έχει τίποτα και να επιστρέψει γρήγορα μαζί μας. Όσον αφορά τώρα το παιχνίδι, ήταν ένα περίεργο ματς. Σηματοδοτήθηκε από την αποβολή του Ομάρ, είχαμε χαρακτήρα όλα τα παιδιά και η επιμονή και η επιμονή που δείξαμε μας οδήγησαν στο να πάρουμε το τρίποντο σήμερα.

Όταν παίξαμε με δέκα παίκτες είχαμε ένα πλεονέκτημα, γιατί ο αντίπαλος θα ανέβαινε πιο ψηλά. Αυτό που μας είπε ο κόουτς είναι να έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και το πλάνο. Αν σε ένα σύνολο πιστεύει ο ένας στις δυνατότητες του άλλου και όλοι μαζί στο πλάνο του προπονητή, όλα πάνε κατ'ευχήν. Ευτυχώς έχει έρθει ένας προπονητής που θέλει να μας κάνει ένα και θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ