Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Έστησε πάρτι η Αρούκα, στο «Χ» Αλβέρκα και Σάντα Κλάρα

Η Αρούκα φιλοδώρησε με τρία τέρματα τη Νασιονάλ, ενώ Αλβέρκα και Σάντα Κλάρα κόλλησαν στο 1-1


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αλβέρκα-Σάντα Κλάρα: 1-1

(6’ πεν. Μαρεζί/ 77’ Φερνάντο)

Αλβέρκα και Σάντα Κλάρα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, αποτέλεσμα που βολεύει περισσότερο τους γηπεδούχους, που κράτησαν την απόστασή τους από την επικίνδυνη ζώνη στους οκτώ βαθμούς. Παρέμειναν στη 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής οι φιλοξενούμενοι.

Αρούκα-Νασιονάλ: 3-0

(47’ Τρέζα, 67’ Λι, 72 Ναντίν)

Τη νίκη με 3-0 πανηγύρισε η Αρούκα επί της Νασιονάλ και έκανε άλμα παραμονής. Μπήκαν σε μπελάδες οι φιλοξενούμενοι, που παρέμειναν στο +3 από τα μπαράζ. Με δέκα παίκτες τελείωσαν το ματς και οι δύο ομάδες.

Στο 47’ η Αρούκα πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Τρέζα και τέσσερα λεπτά αργότερα τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τη Νασιονάλ, καθώς ο Λαμπιντί αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 67’ ο Λι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, ενώ στο 72’ ο Ναντίν διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στο 83’ έμεινε και η Αρούκα με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Λι.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ