0 ΣΧΟΛΙΑ

Το Facebook «χτυπά» το Tinder: Μόλις έφτασε το Facebook Dating

Στην Ευρώπη κατέφτασε από σήμερα η νέα υπηρεσία Facebook Dating, η οποία θα επιχειρήσει να χτυπήσει τη διάσημη εφαρμογή γνωριμιών Tinder.

Αν και η υπηρεσία αναμενόταν να κάνει πρεμιέρα την περασμένη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (14 Φεβρουαρίου 2020) μόλις μία ημέρα πριν το λανσάρισμα πραγματοποιήθηκε έλεγχος από την Ιρλανδική επιτροπή προστασίας δεδομένων (IDPC - Irish Data Protection Commission), η οποία είναι αρμόδια για τον έλεγχο και την εφαρμογή των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αφορούν την προστασία της ιδιωτικότητας και βρέθηκε ότι δεν τηρούσε τα απαιτούμενα. Έτσι παρατηρήθηκε αυτή τη καθυστέρηση για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα.

Όπως γίνεται γνωστό όποιος θέλει να χρησιμοποιήσει το Facebook Dating μπορεί είτε να συνδεθεί με τον λογαριασμό του στο Facebookείτε να δημιουργήσει καινούργιο. Εντός της υπηρεσίας εμφανίζονται προτάσεις για χρήστες που βρίσκονται και αυτοί στο Dating, αλλά δεν χρειάζεται να περιμένει κανείς να γίνει match για να συνομιλήσει με κάποιον. Απλά στέλνει μήνυμα ή πατάει το Like button.

Εντός της υπηρεσίας υπάρχουν κανονικά stories, καθώς και εργαλεία για να προστατευτούν οι χρήστες σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά στα ραντεβού (π.χ. διαμοιρασμός της τοποθεσίας σου με φίλους στο Messenger), ενώ ως κορυφαίο χαρακτηριστικό αναφέρεται η λειτουργία Secret Crush.

Το Secret Crush είναι μια λίστα στην οποία μπορεί κανείς να προσθέσει έως και 9 φίλους που τον ενδιαφέρουν για κάτι παραπάνω από ένα "γεια" στο Facebook Messenger. Σε περίπτωση που αυτοί οι φίλοι χρησιμοποιούν το Facebook Dating, θα τους έρθει μια ειδοποίηση ότι κάποιος τους έχει προσθέσει στη λίστα Secret Crush χωρίς, όμως, να μαθαίνουν ποιος φίλος τους είναι αυτός.

Να σημειωθεί ότι εάν ο φίλος που ο χρήστης έχει προσθέσει στη λίστα Secret Crush δεν τον προσθέσει στη δική του, τότε ο τελευταίος δεν θα μάθει ποτέ για το ενδιαφέρον του πρώτου. Εάν, επίσης, δεν χρησιμοποιεί γενικά το Facebook Dating δεν θα του έρθει ποτέ ειδοποίηση πως κάποιος τον έχει προσθέσει στη λίστα Secret Crush. Ξεκαθαρίζεται, επίσης, ότι η λίστα αυτή είναι αυστηρά προσωπική και δεν δημοσιεύεται πουθενά.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ