Με μία νίκη και δύο ήττες στις λεπτομέρειες ολοκληρώθηκε η 3η ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Ανδρών-Γυναικών, για την ΑΕΚ.
Η Σοφία Λεγάκη πήρε τη νίκη και την πρόκριση στον Τελικό των 60kg, όπου αύριο (21/12) θα διεκδικήσει τον τίτλο της Πρωταθλήτριας. Αντίθετα, τόσο ο Σερομπιάν, όσο και ο Κύβελος ηττήθηκαν στα ημιτελικά των 85 και των 90+ κιλών στα σημεία, πραγματοποιώντας όμως πολύ καλές εμφανίσεις. Οι δύο πυγμάχοι του «Δικεφάλου» κατέλαβαν την 3η θέση.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
– Η Λεγάκη νίκησε στα σημεία (4-1) την Χυσσόλι (Ολυμπιακός ΣΦΠ) στα 60kg.
– Ο Σερομπιάν ηττήθηκε στα σημεία (4-1) από τον Θεοφανίδη (ΑΓΣΘ Ο Αίολος) στα 85kg.
– O Κύβελος ηττήθηκε στα σημεία (4-1) από τον Κατσικάκη (Παναθηναϊκός ΑΟ) στα 90+kg.
H Λεγάκη στον Τελικό της Κυριακής (21/12) θα αντιμετωπίσει την Παπαδάτου (Παναθηναϊκός ΑΟ).
Την αποστολή της ΑΕΚ συνοδεύουν ο προπονητής, Πάνος Παπαδόπουλος, και ο υπεύθυνος του τμήματος, Άκης Χαραλάμπους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

