0 ΣΧΟΛΙΑ

«Πόλεμος» του Σεφερλή με τον σκηνοθέτη του Χαλβάη 5-0

Περιπέτειες για την ταινία Χαλβάη 5-0 του Μάρκου Σεφερλή που "έσπασε" τα ταμεία στις αίθουσες των κινηματογράφων, καθώς ο σκηνοθέτης της, Μάνος Καμπίτης, προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα για την προβολή της.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος του σκηνοθέτη, η ταινία που βγήκε στους κινηματογράφους την προηγούμενη σεζόν ανέβηκε σε συνδρομητική πλατφόρμα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει η έγκριση του σκηνοθέτη.

Έναν χρόνο μετά την παρουσίαση και προβολή της ταινίας ο σκηνοθέτης και κουμπάρος του Μάρκου Σεφερλή ισχυρίζεται ότι παραμένει απλήρωτος από τη συγκεκριμένη κινηματογραφική παραγωγή. Ο Μάρκος Σεφερλής, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, δεν έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε καμία χρήση της ταινίας από τη στιγμή που δεν έχει την έγγραφη άδειά του.

Ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή, Κωνσταντίνος Σαρρής δήλωσε από τη δική του μεριά πως: "Ασφαλιστικά μέτρα που να γνωρίζω εγώ έγιναν τον Φεβρουάριο του '20 και το αίτημα απορρίφθηκε από το δικαστήριο και η προβολή της ταινίας συνεχίστηκε κανονικά. Ο κύριος Καμπίτης δεν δεχόταν να υπογράψει τη σύμβαση και προσπάθησε να μπλοκάρει την προβολή της ταινίας. Ο κύριος Σεφερλής θα στραφεί κατά του κύριου Καμπίτη για τη δυσφήμιση που υφίσταται αυτή τη στιγμή ότι δήθεν δεν έχει πληρώσει".


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ