Quantcast
NEWS
6 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Με Λόπες η αποστολή της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ-χαφ προπονήθηκε κανονικά, μπήκε στην αποστολή και μένει να δούμε αν θα κριθεί 100% έτοιμος και από άποψη ρυθμού, για να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ευχάριστα νέα στην σημερινή προπόνηση. Καθώς ο Έλντερ Λόπες, προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς μπαίνοντας στο κανονικό πρόγραμμα και αυτομάτως τέθηκε στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα για το ντέρμπι της Κυριακής. Πλέον, μένει να δούμε αν θα κριθεί και 100% έτοιμος και από άποψη ρυθμού από τον Ιταλό τεχνικό για να αγωνιστεί απέναντιστον ΠΑΟΚ. Πάντως, ήταν ξεκάθαρο από χθες, πως ο Πορτογάλος ήθελε όσο τίποτε άλλο να είναι έτοιμος γι’ αυτό το ματς, έδωσε μάχη με τον χρόνο και από τη στιγμή που έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη, φαίνεται πως υπολογίζεται από τον Καρέρα. Σε περίπτωση τελικά που ο Λόπες μείνει εκτός, τότε θέση στο αρχικό σχήμα στο αριστερό άκρο θα πάρει είτε ο νεαρός Μιτάι είτε ο Βασιλαντωνόπουλος, με τον Παουλίνιο να παίζει σε αυτή την περίπτωση στα δεξιά.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Εμάνουελ Ινσούα, Ντάμιαν Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Κώστας Γαλανόπουλος, Μιχάλης Μπακάκης και Γιάννης Σαρδέλης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ ο Αντρέ Σιμόες έκανε θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και ο Έλντερ Λόπες.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.30) αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτή βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.  




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ