0 ΣΧΟΛΙΑ

Νεογέννητο τραβά τη μάσκα του γιατρού και γίνεται viral! (ΦΩΤΟ)

Η μοναδική στιγμή που έκανε τον γύρο του διαδικτύου

Viral έχει γίνει μία φωτογραφία ενός Άραβα γυναικολόγου με ένα μωράκι που μόλις γεννήθηκε.

Ο λόγος φυσικά δεν είναι γιατί είναι ένα νεογέννητο μωρό, αλλά επειδή το νεογνό τραβά τη μάσκα του γιατρού την ώρα που το κρατάει στα χέρια του.

Ο γυναικολόγος Σάμερ Χεμπ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ήταν αυτός που μοιράστηκε τη φωτογραφία και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε αμέσως viral.

Η φωτογραφία αποτυπώνει με τρόπο αδιαμφισβήτητο τη χρονιά που πέρασε, τη χρονιάς της πανδημίας και της μάσκας που όλοι περιμένουμε να φύγει και να περάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Δεν περίμενε όμως ότι αυτή η μοναδική στιγμή θα έκανε τον γύρο του Διαδικτύου, με το Sky News και τα social media να την αναδημοσιεύουν και να φτάνει σε όλο τον κόσμο.

Ο γιατρός μοιράστηκε το υπέροχο κλικ στο Instagram του γράφοντας χαρακτηριστικά: «Όλοι θέλουμε ένα σημάδι ότι θα βγάλουμε τη μάσκα σύντομα».

Ο δρ. Χεμπ είναι μέλος της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης και ειδικεύεται στη εμβρυομητρική ιατρική.

Είναι τρίγλωσσος: μιλάει Αγγλικά, Αραβικά και Γαλλικά.

Το 2002, απέκτησε το πτυχίο Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο της Βαγδάτης και το 2008 αποφοίτησε από το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Βηρυτού με ειδίκευση στη Μαιευτική και τη Γυναικολογία.

Στη συνέχεια πήρε υποτροφία στην εμβρυϊκή ιατρική στο νοσοκομείο Inova Fairfax της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, ένα από τα πιο αξιόπιστα νοσοκομεία σε ότι αφορά την μητρότητα.

Προτού ενταχθεί στην κλινική υποβοηθούμενης αναπαραγωγής «Fakih IVF», τον Αύγουστο του 2014, ο καθηγητής Σάμερ εργάστηκε στην «Healthcare City» ως Ειδικός για την Εμβρυϊκή Ιατρική.

Από το 2010 έως το 2011, εργάστηκε ως επίκουρος καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας στη Σχολή Ιατρικής και Επιστημών του Πανεπιστημίου George Washington.

Ειδικεύεται στις εγκυμοσύνες υψηλού κινδύνου καθώς και στις εγκυμοσύνες διδύμων και τριδύμων.

Τα ενδιαφέροντα του καθηγητή Σεμπ περιλαμβάνουν επίσης όλες τις πτυχές της γυναικολογίας, της γυναικολογικής λαπαροσκόπησης, της ακράτειας ούρων και της αναπαραγωγικής ενδοκρινολογίας, συμπεριλαμβανομένου του συνδρόμου πολυκυστικών ωοθηκών.


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ