Ο αθλητικός διευθυντής της Τζένοα προανήγγειλε ότι η ομάδα θα κατέβει ουσιαστικά με τους Νέους στο επόμενο ματς πρωταθλήματος με την Ελλάς Βερόνα (Δευτέρα 19/10), λόγω των 17 ποδοσφαιριστών που βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Punto Nuovo", ο Ντανιέλε Φατζιάνο τόνισε: "Θα πάμε στη Βερόνα με την ομάδα Νέων. Η υγεία και η πρόοδος του πρωταθλήματος δεν προστατεύονται. Για να σώσουμε το πρωτάθλημα, θα έπρεπε να μαζευτούμε για 4-5 μήνες σε μια φούσκα όπως συνέβη στο ΝΒΑ, αλλά αν το είχαμε προτείνει πριν, θα αντιδρούσαν όλοι".
Ο αθλητικός διευθυντής της Τζένοα είπε, επίσης, πως "μοιάζει σαν να προπονείται μια ομάδα 5Χ5. Για να ληφθεί απόφαση για την αναβολή του αγώνα με την Τορίνο, χρειάστηκε να περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη, ενώ με τη Νάπολι, η απόφαση πάρθηκε σε μισή ώρα. Δεν έχω πρόβλημα με τη Νάπολι, αλλά το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ισότιμο για όλους".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
