Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν ένας άνδρας που εργαζόταν ως σερβιτόρος παρασύρθηκε από μηχανή.
Το συμβάν σημειώθηκε στην οδό Ποσειδώνος στην Αθήνα. Ο σερβιτόρος επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο, όμως τη στιγμή εκείνη περνούσε μια μηχανή με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Τόσο ο πεζός, όσο και ο οδηγός μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Τα χτυπήματα που φέρει ο σερβιτόρος είναι πολύ σοβαρά, ενώ στην εντατική νοσηλεύεται και ο οδηγός της μηχανής.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Έγκλημα η ταχύτητα αλά έγκλημα και το ότι ένας σερβιτόρος για να κάνει την δουλειά του πρέπει να θέτει τον εαυτό του σε κινδύνο καθημερινά διασχίζοντας έναν δρόμο και ειδικά την Ποσειδώνος
πριν από λίγες μέςρες το ίδιο στη γειτονιά μου, μήπως θα πρέπει να σταματήσουν τέτοιου έιδους άδειες για να μην εξαρτάται η ζωή του εργαζομένου από τη διάθεση του κάθε οδηγού;
2 ανθρωποι κρισιμα απο το πουθενα...μεγαλη προσοχη μην τρεχετε..χωμα με νερο ειμαστε
εγκλημα τετοια ταχυτητα μεσα στην πολη και δη αναμεσα σε σταθμευμενα αυτοκινητα εκατερωθεν του δρομου! Δεν υπαρχει μυαλο !
Για αυτό πρέπει να υπάρχει αφαίρεση διπλώματος και κατάσχεση οχήματος σε τέτοιες περιπτώσεις. Επικίνδυνοι όσοι τρέχουν μέσα στις πόλεις!
Εν δυνάμει δολοφόνοι!!