Quantcast
NEWS
8 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κλάψα και ο Μαρτίνς: Είδαν ότι η διαφορά έχει αρχίσει να μεγαλώνει και ξεκίνησαν νωρίτερα (VIDEO)

Στη... γραμμή της διοίκησης και ο Πορτογάλος τεχνικός, μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε την ομάδα του να αφήνει δυο βαθμούς, στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, και επέλεξε να μιλήσει για τη διαιτησία, στο ίδιο κλίμα... κλάψας με τη διοίκηση, η οποία έβγαλε και ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν έξαλλος με την απόφαση να ακυρωθεί, με χρήση VAR, το γκολ του Χασάν. Μιλώντας στο Mega, ο Μαρτίνς τόνισε: "Πρόκειται για ανέντιμη φάση του VAR. Δεν ήταν λάθος του διαιτητή, ήταν πολύ σωστός. Όμως είναι μια ανέντιμη απόφαση του VAR. Είναι μια άδικη απόφαση που μας στερεί βαθμούς. Δεν είναι η πρώτη φορά το βλέπουμε και φοβόμαστε ότι δεν θα είναι και η τελευταία. Είναι άδικο να βλέπει ο κόσμος στα video των επαναλήψεων πως δεν υπάρχει οφσάιντ και το VAR αδίκως και με έναν ανέντιμο τρόπο να δίνεται οφσάιντ. Δεν προσπαθούμε να ανακαλύψουμε δικαιολογίες, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Να παραδεχτούν πως έκαναν λάθος και πως στέρησαν βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Πέρυσι το είδαμε αρκετές φορές, σήμερα επειδή είδαν ότι η διαφορά έχει αρχίσει να μεγαλώνει, ξεκίνησαν αρκετά νωρίτερα".




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ