0 ΣΧΟΛΙΑ

Μπαρτομέου: Δεν παραιτούμαι από την προεδρία της Μπαρτσελόνα

Ξεκαθάρισε τη θέση του ο πρόεδρος της ομάδας

Η πρόταση μομφής κατά της διοίκησης του Ζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου προχωράει, ωστόσο, ο ίδιος ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα έκανε σαφές πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί.

Στο περιθώριο του φιλικού προετοιμασίας με την Έλτσε, ο Μπαρτομέου τόνισε: "Η διοίκηση θα συνεχίσει να δουλεύει για να κάνει μια ομάδα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική (;). Θα μιλήσουμε μετά την εξέταση των υπογραφών. Αυτή την στιγμή κανείς δεν θέλει να παραιτηθεί. Ο σύλλογος δεν σταματάει και συνεχίζει να δουλεύει, έχουμε πολλές εκκρεμότητες".

Όσο για τις κατηγορίες του Λιονέλ Μέσι προς το πρόσωπό του, με τον Αργεντινό να υποστηρίζει πως ο Μπαρτομέου του είχε υποσχεθεί πως θα φύγει ελεύθερος, ο διοικητικός ηγέτης της Μπαρτσελόνα είπε το εξής: "Δεν θα μπω σε καμία διαμάχη μαζί του. Είναι ο αρχηγός μας και ο ηγέτης της ομάδας μας. Δεν μπορούσα να επιτρέψω να φύγει από τον σύλλογο, είναι ο καλύτερος στην ιστορία και η ομάδα τον χρειάζεται. Το να έχεις τον Μέσι είναι εγγύηση επιτυχίας".

Τέλος, για τον Λουίς Σουάρες, το μέλλον του οποίου παραμένει αβέβαιο, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα αρκέστηκε να πει πως "είναι παίκτης της ομάδας μας και δεν μπορώ να πω τίποτε παραπάνω. Εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα".

 


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ