0 ΣΧΟΛΙΑ

Ένας πατέρας κατάφερε να εκπληρώσει την τελευταία του επιθυμία: Να δει τον γιο του να παίζει ποδόσφαιρο πριν πεθάνει

Μια άκρως συγκινητική ιστορία από τις ΗΠΑ

Μια στιγμή που συγκίνησε όλους όσοι ήταν παρόντες εκτυλίχθηκε πριν από λίγες μέρες στο Κεντάκι των ΗΠΑ, καθώς ένας πατέρας έκανε τα πάντα λίγο πριν πεθάνει για δει τον γιο του να παίζει ποδόσφαιρο.

Ο 50χρονος Σκοτ Σάλιβαν από το Σόμερσετ του Κεντάκι διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου στις αρχές Αυγούστου. Συγκεκριμένα διαγνώστηκε με λεπτομηνιγγική καρκινωμάτωση, μια επιπλοκή καρκίνου στην οποία η ασθένεια εξαπλώνεται στις μεμβράνες γύρω από τον εγκέφαλο και την σπονδυλική στήλη.   

Ο προσδοκώμενος χρόνος ζωής για κάποιον που πάσχει από αυτήν την ασθένεια είναι περίπου δυο με τέσσερις μήνες, ωστόσο στην περίπτωση του Σάλιβαν οι γιατροί του έδωσαν μόλις λίγες εβδομάδες ζωής, απορρίπτοντας την νοσηλεία σε νοσοκομείο. 

Ο Σάλιβαν έδινε τη μάχη από το ειδικό κέντρο Hospice of Lake Cumberland, ωστόσο το μόνο που ήθελε ήταν να ζήσει αρκετά ώστε να δει το πρώτο παιχνίδι του γιου του στο σχολείο στο αμερικανικό ποδόσφαιρο.

Ωστόσο, ο πρώτος αγώνας της σεζόν ήταν εκτός έδρας και θα χρειαζόταν ένα ταξίδι τρεισήμισι ωρών οδικώς κάτι που ήταν απαγορευτικό για την κατάστασή του και η νοσοκόμα Τζέρι Χάμφρεϊ που τον φρόντιζε δεν του το επέτρεψε. Ωστόσο οι δυο τους όλο αυτό το διάστημα είχαν αναπτύξει γρήγορα μια δυνατή φιλία καθώς και οι δυο είχαν συνομήλικα παιδιά που ασχολούνταν με αθλήματα σε "αντίπαλα" σχολεία.

Γι’ αυτό η Χάμφρεϊ έκανε τα πάντα για να βρει μια λύση.  Ήρθε σε επικοινωνία με ένα κοντινό αεροδρόμιο και μέσα σε λίγες ημέρες, ένας ντόπιος οδοντίατρος, προσφέρθηκε να πάει αεροπορικώς τον 50χρονο στο παιχνίδι με το προσωπικό του αεροπλάνο.   

«Δεν έβρισκα λόγια να περιγράψω πώς ένιωθα εκείνη τη στιγμή. Ήμουν απλώς χαρούμενος που θα έβλεπα τον γιο μου», είπε ο Σκοτ Σάλιβαν.   

Στις 11 Σεπτεμβρίου επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο για το μεγάλο παιχνίδι. Αντί όμως να καθίσουν στις κερκίδες, στάθηκαν σε έναν λόφο μακριά από τους υπόλοιπους θεατές ως επιπλέον μέτρο προστασίας.     

Όταν ο γιος του Σάλιβαν, Κέιντ είδε τον πατέρα του, έτρεξε προς τον λόφο και τον αγκάλιασε με όλη του τη δύναμη. Ο Σκοτ είπε πως ήταν μια μαγική στιγμή επειδή έφτιαξαν μια ανάμνηση που ο γιος του πάντα θα μπορεί να θυμάται όταν ο εκείνος θα έχει φύγει πια από τη ζωή.   

«Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε το κλάμα. Τον αγκάλιασε τόσο σφιχτά και απλώς ήταν τόσο ευγνώμων που βρισκόταν εκεί ο πατέρας του», είπε η νοσοκόμα του 50χρονου.   


Η Novileague ήρθε με 500,000€ και καθημερινά δώρα! (21+)
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ