Στα 36 του, ο Τζόρτζιο Κιελίνι συνεχίζει να αγωνίζεται, σε υψηλό επίπεδο, παρά τα προβλήματα τραυματισμών, με τον ίδιο να αναγνωρίζει πως δεν αργεί η μέρα που θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
Σε δηλώσεις του, ο κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους, Τζόρτζιο Κιελίνι, τόνισε: "Ξέρω ότι δεν είναι πολύ μακριά, προέρχομαι και από δύσκολη σεζόν με τραυματισμό, όμως τώρα αισθάνομαι πολύ καλά. Δεν με φοβίζει το μέλλον και το θέμα της απόσυρσης γιατί που και που το σκέφτομαι. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω βάλει όρια για την ημέρα εκείνη... Προς το παρόν είμαι καλά, είμαι ενθουσιασμένος με την ομάδα και ξέρω πως όλοι στη Γιουβέντους έχουμε ένα μεγάλο όνειρο, ένα μεγάλο απωθημένο. Το Τσάμπιονς Λιγκ".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
