Νέα κυβερνητική απόφαση αποκλείει την παρουσία κόσμου στα γήπεδα της Ιταλίας μέχρι τουλάχιστον το τέλος Σεπτεμβρίου. Τις προηγούμενες μέρες ομάδες όπως η Νάπολι, η Πάρμα και η Σαμπντόρια έκαναν φιλικά επιτρέποντας μέχρι και 1.000 θεατές στις κερκίδες, με την προϋπόθεση να φορούν μάσκες και να κρατούν αποστάσεις. Η Γιουβέντους είχε καταθέσει εγγράφως προτάσεις για παρουσία κόσμου στο γήπεδο, ωστόσο η κυβερνητική απόφαση θα απαγορεύσει κάθε τέτοια σκέψη τουλάχιστον για το υπόλοιπο του Σεπτεμβρίου.
Οι αρχές, κατόπιν συστάσεων και από τους επιδημιολόγους, φοβούνται ότι με το ταυτόχρονο άνοιγμα των σχολείων υπάρχει κίνδυνος να υπερφορτωθεί ξανά το σύστημα υγείας της χώρας, γι’ αυτό και δεν θέλουν να πάρουν το ρίσκο των συναθροίσεων πολλών ατόμων σε αθλητικούς χώρους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
