2 ΣΧΟΛΙΑ

Οριστικό: Θετικός σε κοροναϊό ο παίκτης του ΠΑΟΚ

Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες

Με αφορμή τα συμπτώματα που παρουσίασε, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν πως έχει προσβληθεί από κοροναϊό.

Έτσι, οι υποψίες, για κρούσμα κοροναϊού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, επιβεβαιώθηκαν.

Ασφαλώς το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει, από σεβασμό στα προσωπικά δεδομένα, αλλά δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξει κάποια δήλωση του ιδίου.

Από την πρώτη στιγμή ο συγκεκριμένος, όπως και όλα τα μέλη της ομάδας προληπτικά, είχαν τεθεί σε περιορισμό. Το θετικό είναι πως οι άνθρωποι της ομάδας φαίνεται πως πρόλαβαν τη διασπορά, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει προκύψει κανένα άλλο θετικό δείγμα στην ομάδα, ενώ εκκρεμούν τα αποτελέσματα στις εξετάσεις κάποιων ατόμων που είναι κοντά στην ομάδα.

Η σημερινή προπόνηση της ομάδας θα γίνει κανονικά το απόγευμα, χωρίς φυσικά τον ποδοσφαιριστή που βρέθηκε θετικός και θα παραμείνει σε καραντίνα μέχρι να επανεξεταστεί και να βγει «καθαρός». Μάλιστα, τη Δευτέρα όλα τα μέλη της ομάδας θα υποβληθούν σε νέο τεστ για τον κοροναϊό, εν όψει της αναχώρησης της αποστολής την Τρίτη για την Πορταριά, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Marco_Van_Basten - 2/8/2020 16:06

Λουτσεσκου : «Για μένα έχει γαστρεντερίτιδα...

Familia 9®11 - 2/8/2020 15:26

Περαστικά

ΕΠΟΜΕΝΟ