Συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν. Το πρόγραμμα της Παρασκευής (31.07) ήταν αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στη φυσική κατάσταση. Ξεκίνημα με δρομικές ασκήσεις και τρέξιμο, συνέχεια με rondo και παιχνίδι κατοχής με τέσσερις μικρές εστίες και για φινάλε ομαδικές ασκήσεις με μπάλα.
Οι Δημήτρης Πέλκας, Ίνγκι Ίνγκασον, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ζήσης Χατζηστραβός συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Χοσέ Κρέσπο επέστρεψε και προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.
Ο Άντερσον Εσίτι αντιμετώπισε πρόβλημα με την πτήση της επιστροφής και θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου (01.08).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
