4 ΣΧΟΛΙΑ

Με τιμωρία κινδυνεύουν οι τέταρτοι στα ματς του ΠΑΟΚ με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ

Διαβάστε ποια ποινή προβλέπεται

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε πως στον αγώνα με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, αγωνίστηκε, έχοντας προσκομίσει ληγμένα δελτία υγείας 12 ποδοσφαιριστών, κάτι που παραβιάζει τους κανονισμούς του ΚΑΠ.

Τα δελτία δεν ήταν θεωρημένα από τις 5 Ιουλίου, κάτι που δεν πρόσεξαν οι τέταρτοι διαιτητές των αγώνων του ΠΑΟΚ με Παναθηναϊκό, εντός, και Ολυμπιακό, εκτός.

Αυτό σημαίνει πως ο Γιώργος Τάσσης του συνδέσμου Ηπείρου, 4ος διαιτητής στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ, και ο Φώτης Φωτιάδης του συνδέσμου Καστοριάς, 4ος διαιτητής στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, κινδυνεύουν να τιμωρηθούν.

Σύμφωνα με το εδάφιο γ της τρίτης παραγράφου του Άρθρου 18 κινδυνεύουν με απαγόρευση διεύθυνσης αγώνων για τουλάχιστον τρεις μήνες: «Σε περίπτωση παραβίασης των ως άνω ο διαιτητής τιμωρείται από το αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο με ποινή απαγόρευσης διεύθυνσης αγώνων για τουλάχιστον 3 μήνες».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Tigers21 - 16/7/2020 17:14

Ένστασή χτες

ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 - 16/7/2020 11:13

και ο Μακελι ???

ottoman21r - 16/7/2020 11:04

Κανονικά, πρέπει να προσφύγουν όλες οι ομάδες που έχουν έννομο συμφέρον. Ο ΠΑΟΚ θα βγει... 6ος στα play off με τόσους μηδενισμούς και αφαιρέσεις βαθμών!

iron_eagle - 16/7/2020 11:02

Οι τέταρτοι θα τιμωρηθούν βάσει κανονισμού, κατά τα αλλά εμείς είμαστε ανήθικοι αν υποβάλλουμε ένσταση (μάλλον σε πολλούς συνΑΕΚΤΖΗΔΕΣ τους αρέσει να είναι καρπαζοεισπράκτορες). ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ, διαφορετικά να επιβληθούν οι ανάλογες ποινές και στον ΠΟΑΚ, όχι μόνο στους διαιτητές.

ΕΠΟΜΕΝΟ