0 ΣΧΟΛΙΑ

Η Ελεονώρα Μελέτη στην πρωινή ζώνη του ALPHA

Νέα εκπομπή με την συνδρομή του Νίκου Μάνεση

Στην πρωινή ζώνη μετακομίζει η Ελεονώρα Μελέτη καθώς όπως έγινε γνωστό θα παρουσιάζει μια καθημερινή εκπομπή 11.00-13.00 στον Alpha με αρχισυντάκτη τον Νίκο Μάνεση.

Όπως τόνισε και ο Alpha μέσω επίσημης ανακοίνωσης «Η Ελεονώρα Μελέτη μπροστά από τις κάμερες και μαζί της, ο Νίκος Μάνεσης, ενορχηστρωτής κι εμψυχωτής της ομάδας, δημιουργούν, για τη νέα σεζόν, μία εναλλακτική, πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Καθημερινά, από τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας έως και την Παρασκευή, για δύο ώρες, η Ελεονώρα Μελέτη θα μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων και θα παραδίδει τη σκυτάλη της ενημέρωσης στον Νίκο Μάνεση που συνεχίζει για 4η σεζόν το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 10:00».

Η ανακοίνωση έγινε αρχικά το πρωί της Κυριακής μέσω της εκπομπής του Νίκου Μάνεση. Όπως σχολίασαν οι δύο δημοσιογράφοι, η εκπομπή είναι καθ' όλα έτοιμη, ώστε να βγει ακόμα και το αυριανό πρωινό.

«Λοιπόν, 11 με 1, Ελεονώρα Μελέτη. Το ξεκαθαρίζουμε, το κλειδώνουμε! Εμείς, λοιπόν, τώρα τι κάνουμε με εντολές της σεβαστής διοίκησης; Αποφασίστηκε να ενοποιηθεί η ζώνη. Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή.

Κρατάμε δηλαδή ουσιαστικά σαν δομή αυτό που κάνουμε το Σαββατοκύριακο αλλά , επειδή οι καθημερινές έχουν άλλες ανάγκες, το τερματίζουμε. Υπάρχει ήδη έτοιμη μια εκπομπή που την έχουμε σχεδιάσει μαζί με την Ελεονώρα και τη συντροφιά μας, με την Ελεονώρα μπροστά και εγώ σε ένα διαφορετικό ρόλο», σημείωσε ο Νίκος Μάνεσης.

Από τη μεριά της η Ελεονώρα Μελέτη επεσήμανε «Δεν περίμενα ότι θα συνεργαζόμασταν, αλλά στην τηλεόραση ποτέ δεν πρέπει να λες όχι. Όταν μου ανακοινώθηκε η συνεργασία μας δεν μπορούσα να κρύψω την χαρά μου».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ