Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Χωρίς το περιβραχιόνιο του αρχηγού ο Φορτούνης, για δεύτερο σερί ματς

Δεν προτιμάται από τον Μαρτίνς ο Έλληνας διεθνής


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ο πρώτος αρχηγός του Ολυμπιακού και, στη διάρκεια του τραυματισμού του, το περιβραχιόνιο πέρασε στον Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Φορτούνης έχει επιστρέψει στη δράση, αλλά όταν ο Νορβηγός μπακ δεν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, το περιβραχιόνιο δεν πάει στον Έλληνα διεθνή.

Αυτό συνέβη και στο ματς με την ΑΕΚ, όπου έγινε αλλαγή ο Ελαμπντελαουί και το περιβραχιόνιο δόθηκε στον Μπουχαλάκη, αλλά και στο χθεσινό ματς με τον ΟΦΗ. Ο Ελαμπντελαουί δεν ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα, ο Φορτούνης ήταν βασικός, αλλά το περιβραχιόνιο δόθηκε στον Γκιλιέρμε, ο οποίος βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στον Ολυμπιακό.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ