Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον Νίκο Πουρτουλίδη για την προσφυγή του κατά του Απόλλωνα Πόντου, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να καλείται να πληρώσει 22.000 ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Ορίζει όπως, η επιδικασθείσα στον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Νικόλαο Πουρτουλίδη του Αδάμ, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 169/2020 αποφάσεως της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο. χρηματική απαίτηση, καταβληθεί/ εξοφληθεί από την υπόχρεη ΠΑΕ Απόλλων Πόντου σε τέσσερις (4) ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Επιβάλλει, για την περίπτωση μη τήρησης της παραπάνω ρύθμισης, αναφορικά με οποιαδήποτε δόση, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το πρωτάθλημα που μετέχει, για το σύνολο του ποσού του ποσού των 21.954,08 € και των νομίμων τόκων».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!