Κατά τη διάρκεια της σημερινής τηλεδιάσκεψης της Σούπερ Λίγκα πάρθηκε η απόφαση να υπάρξει πρόωρη διακοπή στη σεζόν του Πρωταθλήματος της Κ19.
Αναλυτικά:
«Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα 2ης και 3ης αγωνιστικής των Play Out της Super League.
Αποφασίστηκε ομόφωνα η ανάδειξη του ΠΑΟΚ, ως Πρωταθλητή Super League K19, ενώ παράλληλα τα Πρωταθλήματα Υποδομών Super League Κ15 και Κ17 θα συνεχιστούν με τρόπο που θα καθοριστεί σε συνέχεια σχετικής διαβούλευσης και σχετικής πρότασης που θα υποβληθεί σε επόμενο Δ.Σ. προς ψήφιση. Οι αγώνες Κυπέλλου Super League K19 δε θα διεξαχθούν».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!