0 ΣΧΟΛΙΑ

Μήνυμα της Ίντερ για Λαουτάρο: Δώστε 111 εκ. και πάρτε τον

Ο τεχνικός διευθυντής μίλησε για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Αργεντινού

Όποια ομάδα θέλει τον Λαουτάρο Μαρτίνεθ θα πρέπει, μέχρι αρχές Ιουλίου, να καταβάλλει τη ρήτρα των 111 εκατομμυρίων ευρώ στην Ίντερ.

Αυτό θέλησε να κάνει σαφές ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, στέλνοντας μήνυμα σε κάθε ενδιαφερόμενο για τον Αργεντινό επιθετικό.

Συγκεκριμένα, ο Πιέρο Αουσίλιο είπε πως "πολλά κλαμπ επικοινώνησαν μαζί μας, κυρίως η Μπαρτσελόνα, αλλά ο μόνος τρόπος για να φύγει είναι να πληρωθεί η ρήτρα του. Η πραγματικότητα στην κατάσταση του Λαουτάρο είναι πως όποιος τον θέλει, πληρώνει την ρήτρα. Όλοι ξέρουν το ποσό, δεν χρειάζεται αν το κρύβουμε. Επίσης η ρήτρα έχει ένα χρονικό περιθώριο, λήγει στις αρχές Ιουλίου, οπότε όποιος θέλει πρέπει να το αποφασίσει σύντομα. Δεν έχουμε συζητήσει το θέμα Λαουτάρο με κανένα, είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας και έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να πουλάμε τους καλύτερους παίκτες μας, αλλά να ενισχυθούμε από την αγορά. Η Μπαρτσελόνα επικοινώνησε μαζί μας και μεταφέραμε τις προθέσεις μας. Η Ίντερ δεν έχει σκοπό να πουλήσει τον Λαουτάρο, υπάρχει μία ρήτρα, είναι η μοναδική επιλογή".


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ