Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης, ενημέρωσε πως η ελληνική κυβέρνηση σε συνέχεια της τηλεδιάσκεψης που είχε πραγματοποιηθεί τις προηγούμενες ημέρες, απέστειλε σήμερα επιστολή στη FIFA αναφορικά με την τιμωρία που έχει επιβληθεί στους "κίτρινους".
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:
Σε συνέχεια της τηλεδιάσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου μεταξύ του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θεόδωρου Καρυπίδη, του Προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, η ελληνική κυβέρνηση απέστειλε σήμερα στην FIFA επιστολή αναφορικά με το ban που επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ η Παγκόσμια Ομοσπονδία.
Η επιστολή, για την οποία είναι ενήμερος προσωπικά και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συντάχθηκε από τους κ.κ. Γεραπετρίτη και Δημητριάδη με βάση τους κανόνες που διέπουν την ελληνική νομοθεσία, με τους οποίους η ελληνική κυβέρνηση διαπίστωσε ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι απολύτως σύννομη.
Οι κ.κ. Γεραπετρίτης, Δημητριάδης, αναγνωρίζοντας τις δίκαιες θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, θα καταβάλλουν τα μέγιστα για την οριστική διευθέτηση του ζητήματος με την FIFA.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Πρέπει να διασυρθεί ο αρούλης στο Βικελίδης, δεν μας αφήνει άλλη επιλογή
Μπα πως και ετσι? γαυρος ο πρόεδρος, τι αλλο θα γινόταν? Μια ζωή σκουλήκια!