0 ΣΧΟΛΙΑ

Υπέρ της διακοπής της Ευρωλίγκα η Αρμάνι

Απόλυτα σύμφωνη με την απόφαση της Ευρωλίγκας, αναφορικά με την οριστική διακοπή της φετινής σεζόν, είναι η Αρμάνι Μιλάνο.

Αναλυτικά: 
«Ήμασταν αποφασισμένοι να ολοκληρώσουμε τη σεζόν και η Ευρωλίγκα έκανε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια, εξετάζοντας όλα τα πιθανά σενάρια για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Είναι λυπηρό που μία όμορφη σεζόν σταμάτησε νωρίς, αλλά δυστυχώς κάτω από αυτές τις συνθήκες στην Ευρώπη, ήταν η μόνη απόφαση που θα μπορούσαμε να πάρουμε. Στόχος μας τώρα θα είναι να σκεφτούμε την επόμενη σεζόν και να έχουμε μία σπουδαία Ευρωλίγκα γεμάτη με ταλαντούχους παίκτες και ομάδες και να κρατήσουμε το υψηλό επίπεδο, από την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης.

Είναι μία ευκαιρία να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και να δυναμώσουμε τον ρόλο μας την καλύτερη λίγκα της Ευρώπης. Τέλος, ως Αρμάνι Μιλάνο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας και τους συνεργάτες μας για τη συνεχή στήριξή τους και τους φιλάθλους που μας ακολουθούν παντού. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν, αλλά ήδη προετοιμαζόμαστε για μία εντυπωσιακή σεζόν 2020/21 και ανυπομονούμε να συναντηθούμε ξανά
».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ