1 ΣΧΟΛΙΑ

Το Netflix ανακοίνωσε ποιοι επιστρέφουν στην 4η σεζόν του Elite και ποιοι όχι

Ίσως δεν θα σας αρέσει η είδηση

Ήδη ήταν γνωστό ότι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix, το ισπανικό Elite, αναμένεται να συνεχίσει και για τέταρτη σεζόν. Η τρίτη σεζόν έληξε με κάποιους να φεύγουν και κάποιους να μένουν πίσω κι αυτό ήδη προμήνυε αλλαγές στο καστ.

Προσοχή: Spoiler

Η παραγωγή της σειράς ανακοίνωσε τώρα και επίσημα ότι από τους παλιούς πρωταγωνιστές στην νέα σεζόν θα δούμε μόνο έξι πρόσωπα, τους: Miguel Bernardeau, Itzan Escamilla, Claudia Salas, Omar Ayuso, Arón Piper και Georgina Amorós ή αλλιώς Guzmán, Samuel, Rebeca, Omar, Ander και Cayetana

Μάλιστα, το Netflix ετοίμασε και ένα βίντεο των έξι ηθοποιών από το σπίτι τους για να μας προετοιμάσουν:

«Θα ήθελα να δω τα πρόσωπά σας όταν δείτε τι θα γίνει στην επόμενη σεζόν. Είναι τρελό. Γίνονται τόσα πράγματα, που δεν τα περιμένετε», λέει η Georgina Amorós (Cayetana).

Ωστόσο, οι φαν της σειράς εξοργίστηκαν που δεν θα επιστρέψουν η Lu και η Nadia, οι οποίες υποτίθεται ότι πήγαν στη Νέα Υόρκη και το Πανεπιστήμιο Columbia, αλλά ούτε και η Carla (Ester Expósito) ή ο Valerio (Jorge Lopez). Αντίθετα, το Netflix  ετοίμασε ένα βίντεο για να τους αποχαιρετήσει από τη σειρά, αν και υπάρχουν φήμες ότι κάτι μπορεί να γίνει και να εμφανιστούν τουλάχιστον η Carla και ο Valerio, σε κάποιο ή κάποια από τα επεισόδια.

Στα κοινωνικά δίκτυα οι φαν στέλνουν συνεχώς μηνύματα στην παραγωγή δείχνοντας τον εκνευρισμό τους με κάποιους από αυτούς μάλιστα να… απειλούν ότι δεν θα δουν την επόμενη σεζόν αν δεν επιστρέψουν οι αγαπημένοι τους ηθοποιού.

Όσον αφορά την ημερομηνία που θα προβληθεί ο τέταρτος κύκλος ακόμα είναι άγνωστο, μιας και τα γυρίσματα είχαν σταματήσει εξαιτίας της επιδημίας του κοροναϊού.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
SERXIOLIVAYA21 - 24/5/2020 18:03

Όχι ρε παιδιά τον βαλέριο χωρίς το βαλεριο μάπα θα είναι δηλαδή σφουγγαρίστρα

ΕΠΟΜΕΝΟ