0 ΣΧΟΛΙΑ

Η Άσπα Τσίνα φεύγει, η Άντζελα Δημητρίου έρχεται

Η τραγουδίστρια είναι θετική να συμμετάσχει στο J2US

Σε έντονες συζητήσεις βρίσκεται η παραγωγή του Justthe 2 of Us μετά την αποχώρηση της Άσπας Τσίνα από το μουσικό σόου για λόγους υγείας. Η παραγωγή αναζητά το άτομο που θα αναλάβει coachτου Μάριου Πρίαμου και ψηλά στη λίστα φέρεται να είναι η Άντζελα Δημητρίου.

Όπως αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της, σήμερα έχει προγραμματιστεί ραντεβού μεταξύ της παραγωγής και της Άντζελας Δημητρίου, με τη γνωστή τραγουδίστρια να είναι θετική για να αντικαταστήσει την Άσπα Τσίνα στο show τραγουδιού του Open.

«Έχουμε κάποιες πληροφορίες για το τι θα συμβεί. Σήμερα θα γίνει ένα μεγάλο μίτινγκ από την παραγωγή για το ποια θα αντικαταστήσει την Άσπα. Ακούστηκαν πολλά για τη Χρύσπα γιατί ήταν η μόνη γυναίκα που αποχώρησε, αλλά μάλλον δεν ισχύει. Έχει γίνει επαφή με ένα πρόσωπο που είχε συζητηθεί για το J2US, το πρόσωπο αυτό είναι ανοικτό και θετικό. Σήμερα θα γίνει η σύσκεψη, αλλά έχει γίνει ήδη η επικοινωνία, έχουν μιλήσει με το πρόσωπο για να δουν αν ενδιαφέρεται. Το πρόσωπο ενδιαφέρεται και είναι η Άντζελα Δημητρίου».

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όποια έρθει για να είναι coach μου», τόνισε χαρακτηριστικά από την πλευρά του ο Μάριος Πρίαμος.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ