Ευχάριστα τα νέα για την Τότεναμ και τον Ζοσέ Μουρίνιο, αφού ο Χάρι Κείν δήλωσε 100% έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι, όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Premier League.
Ο επιθετικός των «Spurs» είχε τραυματιστεί στον ιγνυακό τένοντα τον περασμένο Ιανουάριο στον αγώνα με την Σαουθάμπτον, ενώ είχε χρειαστεί να περάσει και την πόρτα του χειρουργείου. Πλέον, όμως, εκμεταλλευόμενος την διακοπή λόγω του κοροναϊού, έχει αποθεραπευτεί και είναι έτοιμος να προσφέρει. «Είμαι όσο καλύτερα μπορώ. Ήμουν σε καλό επίπεδο πριν την καραντίνα. Έκανα σχεδόν τα πάντα εκτός από την προπόνηση με την ομάδα. Την περασμένη εβδομάδα έκανα ατομικές προπονήσεις. Ένιωσα πολύ καλά που βγήκα στο γήπεδο και μπόρεσα να ακουμπήσω ξανά την μπάλα. Όταν ξαναρχίσει η χρονιά, θα είμαι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα», δήλωσε στο «Sky Sports» ο Άγγλος διεθνής.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
