Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε ο Λίνος Χρυσικόπουλος, μετά από το τέλος του νικηφόρου αγώνα της ΑΕΚ, με 92-85 επί της Βόννης στο ΟΑΚΑ. Ο έμπειρος φόργουορντ, αρχικά, μίλησε για την επικράτηση της ΑΕΚ: «Όλα τα ματς είναι σημαντικά. Υπάρχει πάντα η πίεση στα φαβορί. Είχαμε πίεση. Η Βόννη ήταν διαβασμένη. Ευτυχώς, στο δεύτερο μέρος μπήκαμε αποφασισμένοι, αλλάξαμε κάποια πράγματα στο πλάνο μας και με την άμυνά μας, στην επανάληψη, τους κρατήσαμε χαμηλά. Βγάλαμε ενέργεια, χαρακτήρα και σε συνδυασμό με την σκληρή άμυνα, πήραμε το αποτέλεσμα».
Για την πολύ καλή εμφάνιση του Κέντρικ Ρέι, ο Χρυσικόπουλος τόνισε: «Είναι σταθερά καλός ο Ρέι. Έχει αυτή την ικανότητα στο σκοράρισμα. Ευτυχώς σήμερα ήταν μια καλή μέρα». Τέλος, για το αν στόχος είναι να τελειώσει η σειρά στη Γερμανία, ο άσος της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρος: «Το μόνο πράγματα που σκεφτόμαστε, είναι να τελειώσουμε τη σειρά στη Βόννη».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!