Έγραψε ιστορία ο Ντ' Αντόνι.
Ο κόουτς των Ρόκετς χρησιμοποίησε ένα πρωτοφανές “Small Ball” στη νίκη κατά των Μάβερικς με 128-121, καθώς δεν έβαλε στο γήπεδο ούτε έναν παίκτη πάνω από το 2.08μ., όσο δηλαδή είναι ο τραυματίας, Κλιντ Καπέλα που έλειψε.
Κάτι τέτοιο είχε να γίνει στο ΝΒΑ από τις 31 Ιανουαρίου του 1963, δηλαδή ακριβώς πριν από 57 χρόνια, όταν το έκαναν οι Νικς!
Οι ψηλότεροι παίκτες που έβαλε ο Ντ’Αντόνι να παίξουν ήταν ο Ντάνουελ Χάουζ τζ. κι ο Τάμπο Σεφολόσα που είναι ακριβώς στα δύο μέτρα. Δύο εκατοστά πιο κοντός είναι ο Πι Τζέι Τάκερ που ξεκίνησε ως σέντερ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
