0 ΣΧΟΛΙΑ

Η απάντηση του ΣΚΑΪ στο Ράδιο Αρβύλα που καταφεύγει στα δικαστήρια

Καθόλου συναινετικό δεν θα είναι το διαζύγιο του ΣΚΑΪ με το Ράδιο Αρβύλα καθώς οι συντελεστές της εκπομπής έχουν ήδη προαναγγείλει ότι θα καταφύγουν στα δικαστήρια κατά του τηλεοπτικού σταθμού.

Την Τρίτη, οι συντελεστές της εκπομπής ανακοίνωσαν τη λήξη της σύντομης συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΪ, απαντώντας σε δημοσιεύματα και σε όσους αναρωτιούνταν, γιατί δεν ξεκίνησαν μέχρι σήμερα οι εκπομπές.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση που εξέδωσαν μέσω Facebook, σημειώνουν, μεταξύ άλλων πώς όσα εισέπραξαν σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, «είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση».

Παράλληλα, το πρωί της Τετάρτης, μέσω της πληρεξούσιας νομικού εκπροσώπου του Αντώνη Κανάκη, έγινε γνωστό, ότι η υπόθεση θα οδηγηθεί στα δικαστήρια.

«Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια».

Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, εκδόθηκε λίγες ώρες αργότερα:

«Ο ΣΚΑΪ ιστορικά σέβεται και τηρεί όλους τους όρους που διέπουν κάθε συνεργασία του. Το ίδιο έπραξε και για τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ΒΙΝΥΛΙΟ και τη συνεργασία του με τον κ. Κανάκη. Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα Δικαστήρια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ