Παρουσιάστηκε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ (05/03) ο Αντρέα Τρινκιέρι που θα αναλάβει την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
«Ο Andrea Trinchieri, ο προπονητής που θα καθοδηγήσει τον ΠΑΟΚ στη νέα εποχή, θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας την επόμενη σεζόν, αλλά έχει πλέον ενεργό ρόλο σε όλα όσα έχουν σχέση με την ομάδα. Για αυτό και η μέρα του σήμερα ξεκίνησε από πολύ νωρίς το πρωί, στο PAOK Sports Arena και με συνεχόμενες συναντήσεις με τους συνεργάτες του, αλλά και την παρουσία του στην προπόνηση της ομάδας.
Ο General Manager του ΠΑΟΚ Νίκος Μπουντούρης παρουσίασε τον Andrea Trinkieri και μετά την ομιλία του Ιταλού προπονητή ξεκίνησε η προπόνηση της ομάδας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό (8/3, 13:00).
Ο Andrea Trinchieri παρακολούθησε και συμμετείχε με ρόλο συμβουλευτικό στην προπόνηση της ομάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Παντελή Μπούτσκο και τους συνεργάτες του.
Ο Ιταλός προπονητής θα επιστρέψει σήμερα το απόγευμα στην πατρίδα του και θα βρίσκεται ξανά στη Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα.
Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται την Παρασκευή, με μία προπόνηση στο PAOK Sports Arena».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

