Ο Δημήτρης Ορφανός μίλησε για το χθεσινό φιλικό του Εργοτέλη με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, το οποίος έληξε χωρίς σκορ, αλλά και τους στόχους που έχει η ομάδα τη νέα σεζόν.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Athletic Radio 104,2:
«Είχαμε καλή απόδοση στο πρώτο φιλικό απέναντι στην Ραπίντ. Ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε ευκαιρίες, είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και πιστεύω πως αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την συνέχεια.
Εμείς είχαμε αρκετές ευκαιρίες και έχω την εντύπωση ότι η παρουσία μας για πρώτο φιλικό ήταν πολύ καλή. Πιστεύω ότι θα εμφανιζόμαστε ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια όπου θα έχουμε δέσει ως σύνολο».
Για τις μεταγραφές: «Όλα τα παιδιά που έχουν έρθει έχουν δείξει θετικά δείγματα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι και οι ίδιοι ακόμα καλύτεροι. Είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο στην συνέχεια. Είναι νωρίς για να βγουν συμπεράσματα για την αξία τους».
Για τη νέα χρονιά: «Σίγουρα θα εμφανιστούμε καλύτεροι σε σχέση με το περσινό πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια καλύτερη ομάδα. Θέλουμε να δώσουμε μεγάλες χαρές στον κόσμο μας γιατί το αξίζει».
Για την προετοιμασία: «Το πρόγραμμα έχει πολλά φιλικά και σκληρή δουλειά. Στόχος όλων μας είναι να δουλέψουμε όσο το δυνατόν πιο σκληρά και να γίνουμε καλύτεροι. Τόσο εμείς σαν ποδοσφαιριστές όσο και η ομάδα. Θέλουμε να βάλουμε γερές βάσεις για τη νέα χρονιά».
Για τον ίδιο: «Θα προσπαθήσω να δώσω πολλά για την ομάδα. Αυτό θα επιδιώξω να κάνω μέσω της ομάδας. Πέρυσι ήταν η πρώτη μου χρονιά στην ομάδα και πιστεύω πως δεν έδειξα αυτά που θα ήθελα. Θέλω να εμφανιστώ καλύτερος ώστε να βοηθήσω ακόμα περισσότερο τον Εργοτέλη».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
