Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασε ο Εργοτέλης στο πρώτο του φιλικό με αντίπαλο την Ραπίντ Βουκουρεστίου έμεινε ο Καραγεωργίου που μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε:
«Σήμερα (σ.σ. χθες) δώσαμε το πρώτο μας τεστ το οποίο μας βρήκε σε ικανοποιητικό επίπεδο, καθώς δείξαμε καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας και αυτό είναι σημαντικό στο συγκεκριμένο στάδιο της προετοιμασίας μας. Υπήρξαν και κάποιες αδυναμίες τις οποίες θα διορθώσουμε με την σκληρή δουλειά που κάνουμε καθημερινά».
Παρά το γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε συνθήκες αγώνα, υπήρχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και ομοιογένεια στο παιχνίδι. Ένα στοιχείο το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την μετέπειτα βελτίωση της ομάδας.
Από το σύστημα με το οποίο παρατάχθηκε ο Εργοτέλης, φαίνεται η πρόθεση του Νίκου Καραγεωργίου να στηρίξει αρκετά φέτος τον Σεμπαστιάν Ρομάνο. Εξάλλου ο Αργεντινός δεν έδειξε την περσινή χρονιά αυτά που μπορεί ο ίδιος αλλά και αυτά που περίμεναν στον Εργοτέλη. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε και η παρουσία του Τσεσνάουσκις. Ο Λιθουανός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και διακρίθηκε για την ταχύτητα του και την άρτια τεχνική κατάρτιση. Το κυριότερο στοιχείο του χθεσινού αγώνα όμως ήταν η πολύ καλή λειτουργία της αμυντικής γραμμής με τους Χίπλιγκερ-Σασιασβίλι να λειτουργούν άψογα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
