Όπως είναι λογικό, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήταν ικανοποιημένος για τη νίκη της ΑΕΚ με 86-76 στη Λάρισα, για τη Basket League, παρά το γεγονός ότι υπήρχε κούραση και αυτό φάνηκε στην 4η περίοδο. Ο κόουτς της Βασίλισσας υπογράμμισε ότι βοήθησε την Ένωση, το καλό ξεκίνημα στον αγώνα,
Αναλυτικά ο Παπαθεοδώρου τόνισε τα εξής: «Να συγχαρώ τη Λάρισα και τον κόσμο για την ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησε σήμερα στο γήπεδο. Πολλή όμορφη εικόνα με πολλές οικογένειες και παιδιά. Για το παιχνίδι, είχαμε αποφασίσει να ξεκινήσουμε το ματς με διάθεση και να δείξουμε τις διαθέσεις μας από νωρίς. Προερχόμαστε από ματς, έχουμε σπαταλήσει και σωματική και πνευματική ενέργεια.
Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα που μας βοήθησε στην εξέλιξη του ματς. Το τελείωμα του τρίτου δεκαλέπτου έδωσε στη Λάρισα ψυχολογία για τη τελευταία περίοδο. Έδωσε αυτοπεποίθηση το σουτ του Παρκς. Είχαμε και εμείς κούραση, παρόλα αυτά καταφέραμε να επιστρέψουμε σε επίπεδο απόδοσης που θέλαμε και κερδίσαμε. Η ομάδα της Λάρισας είναι ανταγωνιστική και της αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι μια ομάδα που αξίζει να είναι στην EKO Basket League. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ρε συ coach δεν παιζεσαι...πως τις καταφερνεις ετσι τις ομαδες σου και θελουν 2-3 μηνες μετα την προετοιμασια να ξεμπλοκαρουν και μετα πανε καλα!!καταφερες και ανεστρεψες το κλιμα με 1 μονο ηττα στα τελευταια 14 παιχνιδια!!Αν καταφερεις και νικησεις και τον ΠΑΟ του Πιτινο τοτε θα σου βγαλω το καπελο!!
COACH ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΉ ΨΗΛΟΎ ΚΑΘΏΣ Κ ΣΚΈΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΆΣΣΟ, ΤΕΛΕΙΩΜΈΝΟ ΠΑΙΓΝΊΔΙ ΓΎΡΙΣΕ ΛΌΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΆΤΩΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΎΣ ΠΑΊΚΤΕΣ ΠΟΥ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΆΓΚΟ.