Η Βαλένθια έκανε… περίπατο στον ισπανικό «εμφύλιο», μιας και πέτυχε εντυπωσιακή εντός έδρας νίκη, ξεπερνώντας μάλιστα και τους 100 πόντους, κερδίζοντας τη Μπασκόνια με 105-77 για τη 14η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει ρεκόρ πλέον 6-8 και έπιασε τους Βάσκους στη βαθμολογία, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν την οκτάδα.
Ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς ήταν ο κορυφαίος των νικητών, αφού σταμάτησε στους 25 πόντους, ενώ για τους ηττημένους, ο Σέιβον Σιλντς είχε 22 πόντους και 7 ριμπάουντ. Το ματς δεν αντέχει κριτικής, αφού πέρα από το ισόπαλο 19-19 στο τέλος της 1ης περιόδου, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν πλήρως στη συνέχεια και να ισοπεδώνουν τον αντίπαλό τους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!