Στις 10 νίκες έφτασε στην Ευρωλίγκα η Μακάμπι Τελ Αβίβ, παρά τις απουσίες που έχει. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, κέρδισε με σχετική άνεση, τη Ζενίτ μέσα στην Αγία Πετρούπολη με 82-71, «καθαρίζοντας» άνετα στο δεύτερο ημίχρονο, για τη 14η αγωνιστική. Μπορεί να έλειπαν οι Tζον ΝτιΜπαρτολομέο, Νέιτ Ουόλτερς, Όμρι Κάσπι και Ταρίκ Μπλακ, αλλά αυτό δεν επηρέασε καν τους Ισραηλινούς.
Πλέον, η Μακάμπι έχει ρεκόρ 10-4, ενώ από την άλλη μεριά, οι Ρώσοι έπεσαν στο 3-11 και παραμένουν τελευταίοι. Αξίζει να αναφέρουμε ότι για την ομάδα του Τελ Αβίβ, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ πέτυχε 17 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 21-21, 30-31, 42-59, 71-82.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!