Η Αρμάνι Μιλάνο προσπάθησε να αιφνιδιάσει και προηγήθηκε με 39-30 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά η Ρεάλ επανήλθε δυναμικά στο δεύτερο μέρος, στο οποίο καθάρισε το ματς και πήρε τη νίκη με 76-67, αξιοποιώντας την έδρα της, για τη 14η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έφτασε έτσι στις 11 νίκες και έχει ρεκόρ 11-3, παραμένοντας στο… κυνήγι της πρωτοπόρου Εφές, η οποία είναι στο 12-2. Όσο για τους Ιταλούς, πλέον έπεσαν στο 7-7 και συνεχίζουν να είναι σε πτωτική πορεία τον τελευταίο καιρό. Ο Άντονι Ράντολφ είχε 16 πόντους και 7 ριμπάουντ για τους νικητές, ενώ ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ είχε 22 πόντους για τους ηττημένους.
Τα δεκάλεπτα: 18-21, 30-39, 54-52, 76-67.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!