Η σειρά του Νάτσο Σκόκο ήταν να μιλήσει σήμερα στο Ζέεφελντ και τα όσα είπε είναι σίγουρο πως θα ικανοποιήσουν τους φίλους της ΑΕΚ που σίγουρα θέλουν έναν παίκτη σαν τον Αργεντίνο στην ομάδα τους.
Αναλυτικά όλη η συνέντευξη του Νάτσο:
Φέτος είναι αλήθεια ότι σε βλέπουμε λίγο πιο χαρούμενο, πιο ευτυχισμένο. Δείχνεις να νιώθεις καλύτερα στην ομάδα. Πιστεύεις ότι έστω κι αν είναι η τελευταία σου χρονιά στην ΑΕΚ, αισθάνεσαι έτοιμος να βοηθήσεις όσο μπορείς;
«Ναι αλλά νομίζω ότι ακριβώς την ίδια περίοδο πέρυσι ήμουν πάλι χαρούμενος, είχα την ίδια διάθεση εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Πέρυσι, όμως, αποκλειστήκαμε πολύ νωρίς από τις διοργανώσεις και αυτό νομίζω είναι λογικό να επηρεάζει την ψυχολογία ενός παίκτη, να στενοχωριέται. Και πέρυσι, όμως, την ίδια περίοδο ήμουν όπως φέτος».
Αυτή θα είναι η τελευταία σου χρονιά στην ΑΕΚ;
«Όπως σας είπα και μετά το φιλικό, αυτή τη στιγμή σκέφτομαι το πώς μπορώ να κάνω μια καλή σεζόν ώστε σε προσωπικό επίπεδο να βελτιωθώ και παράλληλα να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται. Είμαι στην ΑΕΚ και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ».
Μήπως η καλή διάθεση σου, οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση για να φύγεις; Γιατί οι μάνατζερ σου έδειχναν το προηγούμενο διάστημα να πιέζουν για να φύγεις...
«Δε θα κουραστώ να επαναλαμβάνω ότι αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ. Δεν κάθομαι εδώ να κάνω προετοιμασία με την ΑΕΚ για να περιμένω μια πρόταση. Είμαι στην ομάδα και πέρσι ήταν λογικό να επηρεαστούμε όταν στα μισά της περιόδου είμαστε εκτός στόχων. Στην αρχή κάθε προετοιμασίας η διάθεση του κάθε παίκτη αλλάζει, είμαι εδώ και είμαι προσηλωμένος στην ΑΕΚ».
Έχεις δει κάποια στοιχεία που να δείχνουν ότι η νέα σεζόν θα είναι διαφορετική και αν ναι, ποια είναι αυτά;
«Νομίζω ότι πέρυσι την ίδια περίοδο όλοι οι παίκτες είχαμε την ίδια διάθεση. Αυτό που ελπίζω να μην συμβεί φέτος, είναι να έχουμε ξεκίνημα όπως πέρυσι. Ελπίζω να είναι καλύτερο φέτος. Θέλουμε να βελτιωθούμε σε κάποια πράγματα, όπως για παράδειγμα στα εκτός έδρας ματς. Εντός ήμασταν δυνατοί και πρέπει να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί για να είμαστε μέσα στους στόχους μας».
Είχες αναφερθεί πέρυσι σε προβλήματα τακτικής φύσεως. Θεωρείς ότι φέτος με τη δουλειά που γίνεται ως τώρα η ομάδα θα είναι βελτιωμένη; Και τι έχεις να πεις σε αυτούς που έλεγαν πέρυσι ότι επιλέγεις παιχνίδια για να παίξεις καλά;
«Νομίζω σε ό,τι αφορά την τακτική είναι πολύ νωρίς ακόμη για να συζητήσουμε. Πιστεύω ότι όλοι έχουμε κάνει αυτοκριτική, σκέφτηκε ο καθένας τι έκανε καλά και τι όχι πέρυσι και θα δούμε στην πορεία πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Σε ό,τι αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, εγώ πραγματικά δεν αντιλήφθηκα τι έλεγαν πέρυσι γιατί δεν μπορώ να διαβάσω εφημερίδες και δεν ξέρω τι γραφόταν. Δυστυχώς πιστεύει πολύ ο κόσμος στις εφημερίδες αλλά όταν είσαι επαγγελματίας πρέπει να είσαι προσηλωμένος στη δουλειά σου».
Σου έχει γίνει πρόταση ανανέωσης από την ΑΕΚ;
«Νομίζω ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να το συζητήσουμε αυτό και δεύτερον εγώ δεν είμαι ο κατάλληλος για να το συζητήσει αυτό. Είναι οι μάνατζερ μου. Εγώ πρέπει να είμαι προσηλωμένος στην προετοιμασία».
Αν σου γινόταν πρόταση από Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό θα πήγαινες;
«Θέλω να επαναλάβω ότι πέρυσι μου δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα από πράγματα που ποτέ δεν είπα. Δε θέλω να μιλήσω για το αν θα γίνει ή όχι κάποια πρόταση. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος για να βοηθήσω την ομάδα, αυτό με ενδιαφέρει. Ο κόσμος διάβαζε πράγματα που δεν είναι αληθινά και θύμωνε μαζί μου».
Όλα αυτά που γράφονταν έβγαιναν από τους ατζέντηδες σου. Δεν συμπίπτουν οι απόψεις σας;
«Μπορείτε να μιλήσετε με τους ατζέντηδες».
Οι σχέσεις σου με τον Μπάγεβιτς;
«Είναι μια σχέση μεταξύ προπονητή και παίκτη. Σχέση αλληλοσεβασμού. Δουλεύουμε μαζί στις προπονήσεις και θέλουμε το καλό της ΑΕΚ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

yalatzi22 Προφανώς αν ψάχνεις να βρεις το ισχυρότερο κίνητρο από τα δύό, αυτό είναι να αποδώσει ο παίχτης μέσα στο γήπεδο. Δεν είσαι μεταπωλητική επιχείρηση, αν και αυτό είναι μέρος της λειτουργίας της ομάδας. @GEORGE B. Aν και συμμερίζομαι τα περισσότερα από όσα λες, σε μέμφομαι γιατί συστηματικά ξεχνάς τον πρόεδρο-ιδιοκτήτη μπουζουξίδικων-πιστολά. Άλλο φρούτο αυτός. Πάντως, επειδή το ποδόσφαιρο δεν είναι ο χώρος που θα στγκινήσει και πολλούς σοβαρούς ανθρώπους και δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παραμυθιάζομαι με την ελπίδα αυτή, δεν θα με πείραζε να είναι κάποιος που δεν θα κονόμαγε ή δεν θα χρεωνε την ομάδα για να κάνει τ
Προς vasilis-v, ( συνεχεια) Ποια ειναι ,κατα τη γνωμη μου παντα, τα εγκληματα. Αναφορικα με αυτους που λιμαινονταν την Ομαδα μας μια 15ετια. 1.ΕΓΚΛΗΜΑ ειναι, να σου παιρνει ο Βαζελος 2 ποδοσφαιριστες απο τα φυτωρια σου τζαμπανταν με προσφυγη (Βλαχος,Γεωργαμλης),να καταπινεις αμασητη μια Δωροδοκεια ( Θ. Παπαδοπουλος, Μπαλης) και να εμπλεκεις για πρωτη φορα στην Ιστορια της την Ομαδα σου σε αλλη δωροδοκεια ( Χρυσοβιτσανος,Σερρες)... Ζαφειροπουλος. 2.ΕΓΚΛΗΜΑ ειναι να αναγγελεις Α.Μ.Κ,να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εκδιδεις μετοχες παρε κοσμε της ΑΕΚ και να Ιδιοποιεισαι τα Χρηματα. και αφου εχεις καταχρεωσει την Ομαδα, να την δινεις σε εναν ανισορροπο. ...Μελισσανιδης. 3.ΕΓΚΛΗΜΑ ειναι να στελνεις τον καλυτερο προπονητη σου στο γαυρο και να διαλυεις την ομαδα που θα μπορουσε να ειχε αλλαξει την ιστορια της ΑΕΚ και του Ελληνικου Ποδοσφαιρου. ...Τροχανας. 4.ΕΓΚΛΗΜΑ ειναι να καταχρεωνεις την Ομαδα με συμβολαια τυπου Σεμπουε 500εκ,Δωνη 1 δις,και με παικτες φαντασματα,μπελοτι ,νταλμορο,τσεκολι, μιλοβανοβιτς,ρε,μεντεζ κλπ..........Ενικ. 5.ΕΓΚΛΗΜΑ ειναι να δημιουργεις 70εκ Ευρω συσσωρευμενες ζημιες μεσα σε μια τριετια.Και αντι να τις κεφαλαιοποιησεις,να τις εμφανιζεις ως δανειο.Ταυτοχρονα δεν πληρωνεις ΙΚΑ και Εφορια στους παικτες και τα πανωτοκια τρεχουνε με διψηφια νουμερα. ...Νετμεντ. 6.ΕΓΚΛΗΜΑ ειναι να καταχρασαι χρηματα της Ομαδας με πλαστα και εικονικα τιμολογια χρεωνοντας καφεδες και εργα υποδομης στα προπονητηρια.Να μην πληρωνεις ουτε τους παικτες και να εξαφανιζεσαι σε μια νυχτα. ...Ψωμιαδης. Αν τωρα σε ολα αυτα,εχουμε να αντιπαραβαλουμε τα σιντακια,τα φανελακια και την πωληση του παπα 3,6 και οχι 5,6,και την αποχωρηση λυμπε και τη ρητρα του φουφουτου τοτε Διυλιζουμε τον Κωνωπα αφου εχουμε καταπιει την Καμηλο,φιλε Βασιλη.
Προς yalatzi22 , Ειλικρινα ,δεν ειχα καμμια προθεση να στενοχωρισω το νικο. Διαφωνω με τις αποψεις του , αλλα τις σεβομαι απολυτα. Προς vasilis-v , Βασιλη, 1.Δεν δηλωσα ευγνωμων σε κανενα.Ουτε πανευτυχης. Δηλωσα ησυχος. Και φυσικα παιρνω τεραστια αποσταση απο αυτους που αποκαλουν την τωρινη διοικηση εγκληματιες, ανικανους και απατεωνες. 2. Οι 35χιλ. θεατες Μ.Ο.,τα 25χιλ διαρκειας,η διασωση απο τη χρεωκοπια,η γιορτινη ατμοσφαιρα στο γηπεδο,οι οικογενειες,οι πρωτες νικες στο Τσ. Λ.,τα Σολντ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Αουτ,το πρωταθλημα 7/8 με 72 γκολ ενεργητικο και 19 παθητικο,δεν ητανε παραμυθακι. Ητανε πραγματικοτητα. 3. ΟΛΕΣ οι Διοικησεις ΟΛΩΝ των Ομαδων του Κοσμου κανουν και λαθη και αστοχες κινησεις. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο Κατσου,ο Ραμος και ο Παπα ηταν εγκληματα. Μηπως γιατι δεν πουληθηκανε 70εκ εκαστος σαν το Ροναλντο και το Ρουνει? Στο φιναλε ΚΑΘΕ Επιχειρηματικη κινηση εχει ρισκα.Αλλες βγαινουν αλλες δεν βγαινουν. Συμφωνα με την δικια σας λογικη ειναι Εγκληματιες και Ανικανοι : - Η Ρεαλ Μ, γιατι αφησε να φυγουν οι Σναιντερ και Ρομπεν που βγαζουν ματια στη Μπαγερν. -Η μπαρτσα που χρυσοπληρωσε τον Ανρι που δεν ακουμπησε ,ενω αφησε το Φαμπρεγκας τζαμπα στην αρσεναλ. - Η Αρσεναλ που αφησε τον Ασλει Κοουλ να φυγει στην Τσελσι. -Η Τσελσι που χρυσοπληρωσε Μπαλακ και Σεφτσενκο που δεν ακουμπησανε. -Η Μ. Γιουν που εδιωξε κακην κακως το Φορλαν που τωρα ειναι περιζητητος. - Ο βαζελος που χρυσοπληρωσε Φ.Κονσεισαο,Π.Σοουζα,Ασανοβιτς που δεν ακουμπησανε. - Ο γαυρος που πληρωσε 3 προπονητες για να βγει 5ος. Μπορω να γραψω αλλες 1000 Ομαδες. Ειτε λοιπον θα πειτε Ολους τους παραπανω εγκληματιες,ανικανους και απατεωνες... ειτε, περιμενετε στην Γωνια για να Καταβαραθρωσετε και να Απαξιωσετε μια Διοικηση,σε καθε ευκαιρια. Ε,δεν ειναι ετσι ρε μαγκες. Ποια ειναι τα πραγματικα εγκληματα, θα στο γραψω σε δευτερο ποστ.
Μπραβο ρε Νατσο.
@ PSILOS, Cool Blood κλπ. Σχετικά με το Σκόκο οι απορίες μου: α) Όταν μια ομάδα παίρνει έναν παίχτη, ο σκοπός είναι να παίξει μπάλα ή να μεταπωληθεί; Αν ισχύουν και τα 2, ποιο είναι ισχυρότερο; β) Αν ένας μεγάλος παίχτης μεταγραφεί σε ελληνική ομάδα, δύο τινά μπορεί να συμβοῦν: Ή έναι άνω των 32 οπότε έχει δυσκολία να κλείσει υψηλά συμβόλαια, ή είναι νέος οπότε 99% θεωρεί τη μετάβασή του εδω σαν σκαλοπάτι για άνοδο σε άλλο, σημαντικότερο πρωτάθλημα και με καλύτερες φυσικά αποδοχές, τις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οποίες δεν μπορούν να του προσφέρουν οι ελληνικές ΠΑΕ. γ) Πέρυσι, όταν ανακοινώθηκε ότι μπορεί να πουληθεί ο Σκόκο και ο Τζιμπούρ, πολλά αδέρφια ξεσηκώθηκαν διαμαρτυρόμενοι ότι αποδυναμώνεται η ομάδα. Φέτος διαμαρτυρόμαστε γιατί δεν πουλήσαμε τον Σκόκο. Τι ισχύει από τα δύο εκτός από την τάση μας να γκρινιάζουμε για όλα; δ) Γιατί συνήθως αγνοούμε την αγωνία του ταμία και διαχειριστή της ΠΑΕ, ο οποίος δεν κλείνει μάτι όλη νύχτα αναλογιζόμενος πώς θα κλείσει τις τρύπες; Γιατί ζητάμε συνέχεια; Συνδικαλισμένοι οπαδοί είμαστε; Αυτό, κι όποιος φιλοτιμηθεί ας απαντήσει. @ GEORGE B. Αδερφέ, μπορεί να συμφωνώ μαζί σου, αλλά σε παρακαλώ μη μου στενοχωρείς το Νίκο! Ο Νίκος είναι ποιητής, δεν έχει καμιά υποχρέωση να δώσει εξηγήσεις για τα συναισθήματά του. Είναι ο πιο αγνός της παρέας!
GEORGE. B. - 15/7/2010 22:23 ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΩ, ΑΛΛΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΣΤΑΘΗ! Ο ΚΟΝΤΟΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ! ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ! (ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ)! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ, ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ! ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΗΤΑΝ Ο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΤΕΜΗΣ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙ, ''ΛΑΘΗ'' ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΤΟΥ ΡΑΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΤΩΡΑ Κ.Α. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΙΖΝΕΣ!
ΡΕ ΣΚΟΚΟ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΠΑΛΙ... ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ!!!
Ρε Entso11 έψαξες πολύ για το Avatar; Θέλω να πιστεύω ότι θα το αλλάξεις.
@psilos035 Φίλε τα έγραψα συμπυκνωμένα. Επειδή ισχύουν αρκετά από αυτά που λες, εγώ απλά λέω πως αντί να τον σκοτώσεις για ψίχουλα, καλύτερα να βγάλει μια σεζόν, η οποία θα πρέπει να είναι γεμάτη αν θέλει να πάει κάπου καλά. Μην τρελλαθούμε, όσο και να ναι τα λεφτά του συμβολαίου του δεν θα τα κλαψουμε, εδώ έχουν πληρωθεί άλλα κι αλλα. Επίσης, αν πας με αυτή τη λογική του μη ξεπουλήματος, έχεις τουλάχιστον μια ελπίδα να πιάσεις καλή τιμή, αλλά αυτό περισσότερο προς το τέλος τηνς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεταγραφικής περιόδου, όταν κάποιοι δεν θα έχουν βρει αυτό που θα θέλαν και θα πιέζονται. Πάντως όπως θα χεις παρατηρήσει, η ευρώπη πλέον είναι όσο ποτέ στο παρελθόν με κυκλοφορούντες ελεύθερους παίχτες (λόγω κρίσης). Για τα λοιπά δεν νομίζω να διαφωνείς. Ο τρόπος που κοστολογούνται οπαδικά οι παίκτες των ελληνικών ομάδων είναι λες και έχουμε κανένα ΑΑ πρωτάθλημα ή τα καλύτερα scout teams στον κόσμο.
Προς νικος αρρωστακι , Επειδη μιλας συνεχεια για " εγκληματα" του παρελθοντος ,θα ηταν χρησιμο ,εστω και ΜΙΑ φορα να τα κατονομασεις. Μην γυρνας γυρω γυρω. Γινε συγκεκριμενος. Επισης, οταν λες παρελθον τι εννοεις? Η ΑΕΚ δεν ιδρυθηκε το 2004. Και αφου θελεις παρελθον,παρε λιγο παρελθον : ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Λ. ΜΠΑΡΛΟ και ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΤΕΜΗ : 1. Ενας Μικροβιοτεχνης Αθλητικων Παπουτσιων. ( Ζαφειροπουλος ) 2. Δυο Μικρεμποροι Πετρελαιοειδων με κατηγοριες για Λαθρεμποριο (... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Μελισανιδης- Καρας) 3. Ενας Ιδιοκτητης Εταιρειας Αεροπλανακι ( Τροχανας) 4. Μια Πολυεθνικη χωρις "επιχειρηματικο πλανο" με κατηγοριες για Πολυιδιοκτησια και Ξεπλυμα Χρηματος (Ενικ) 5.Μια Εταιρεια Τηλεοπτικων δικαιωματων με Επιχ. Συμφεροντα σε Ανταγωνιστες ( Νετμεντ). 6. Ενας Απατεωνας ( Ψωμιαδης). Επειτα απο τα παραπανω διαμαντια,που αν υπηρχε κρατος θα αθροιζανε καμμια 200αρια χρονια στη μπουρου, προτιμω 1000 φορες τους αμετοχους και τον εγκληματια Νικολαιδη. Τουλαχιστον κοιμαμαι ησυχος,οτι η ΑΕΚαρα μου θα υπαρχει και αυριο.
afou einai toso euthxismenos sthn omada giati den tou kanete protash gia ananewsi na to doume k empraxta oti goustarei pou einai sthn AEK???ANANEWSH alliws PWLEITHRIO giati argotera mporei na mas ton paroun k tsampa afou einai o teleftaios xronos tou symbolaiou tou
Scocco, Blanco kai Djebour. Ananeosi sumvolaiwn tora!!!! Ta logia na ginoun prakseis.... O laos tis Aekaras den einai koroido!!
KANENA LINK GIA NA DOUME TA GAYRAKIA STHN ALVANIA YPARXEI!!!!!!! THELW NA XASOUNNNNNNNNN!!!!!
Οι σχέσεις σου με τον Μπάγεβιτς; «Είναι μια σχέση μεταξύ προπονητή και παίκτη. Σχέση αλληλοσεβασμού. Δουλεύουμε μαζί στις προπονήσεις και θέλουμε το καλό της ΑΕΚ». Καλά ρε φίλε εγώ πού ζώ;;;;;;;;;;;; Πουλήστε τον άμεσα. Είναι επικίνδυνος ο τύπος και με τέτοια ζέστη θα χειροτερεύσει.
ο παπασταθοπουλος δεν στοιχισε 4,3 νετα σκετα,,με 3 παικτες στην τζενοα κ ποσοστο μεταπωλησης της τζενοα,ο παικτης πηγε παραπανω.αυτα για να μην δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις σχετικα με καποια εγκληματα του παρελθοντος...
Hey Scoco,,,,πρίν μας πείς πόσο συγκεντρωμένος είσαι στην ΑΕΚ μάθε πως τα παιχνίδια με ομάδες τύπου skoda Ξάνθη δεν θεωρούνται derby για την ΑΕΚ (θυμάμαι κάτι δηλώσεις σου). Ρώτα τον Λυμπερόπουλο τί σημαίνει ΑΕΚ. monoAEK21.blogspot.com
ΨΥΧΡΑΙΜΕ, ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΠΩΛΗΘΕΙ, Η ΑΕΚ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ (ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ) ΣΚΕΨΟΥ ΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ Ή ΟΧΙ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΒΥΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΒΑΡΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΝΑΤΣΟ ΕΚΕΙ. ΑΥΤΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΚΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ «ΣΥΖΗΤΑΩ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ Ή ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ» ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥ «ΚΡΕΜΑΣΟΥΝΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ» ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΑΡΑ, Α ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ Ή ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΡΙΒΕΣ, ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΑ Η ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΑ ΜΕΤΡΑΕΙ) ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ... ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ) Ο ΣΚΟΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΦΕΥΓΑΤΟΣ: ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΜΙΚΡΟΥ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ ΄Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΄Η ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΠΑΛΙ ΕΚΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝΕ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ; ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ, ΒΑΛΤΗΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ... ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩΖΕΣΤΟ, ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ «ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΟΛΑ» ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΩΣΤΟ (ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ
ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ), ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ
Εδώ ο κόσμος πεινάει και ο Νάτσο ακόμα προσπαθεί να αποφασίσει αν είναι ευτυχισμένος ή όχι..δε μας ενδιαφέρει αγοράκι μου αν είσαι ευτυχισμένος. Σε πήραμε για να παίζεις μπάλα και να βάζεις γκόλ και πλερώνεσαι αδρά για αυτό. Οπότε, κάνε τη δουλειά σου και μετά βάζε και τα κλάματα, δέ μας ενδιαφέρει ο ψυχικός σου κόσμος. Και εμείς δέν είμαστε ευτυχισμένοι που δουλεύουμε 10-11 ώρες την ημέρα για 1.100 ευρώ, αλλά για όσο μας πλερώνουν θα δουλεύουμε. γκέ-γκε?
@psilos03 χαλάρωσε αδερφέ, αυτό το 'όσο-όσο' περιμένουν και οι άλλοι. Είναι δύσκολο πράγμα η διοίκηση. Να γίνει υπέρβαση? Τώρα που υπάρχει ισορροπία? Για ποιον ? Για ένα παίχτη που η καλύτερη πρόταση που ήρθε (αν ήρθε κιόλας επίσημα) ήταν στα 1,2 εκ? Μην σε πιάνει πανικός. Ο παίχτης για να πιάσει καλό συμβόλαιο θα πρέπει μεσα στη χρονιά να παίξει μπάλλα. Καμμιά ομάδα δεν θα αφήσει ανοιχτή θέση για να τον πάρει του χρόνου το καλοκαίρι. Τίποτα δεν θα είναι ίδιο του χρόνου. Ναι είναι λάθος να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αφήνεις την ανανέωση για τον τελευταίο χρόνο, αλλά μην τον πληρώσουμε και τρίδιπλα αυτό το λάθος
θα σκιστει μεχρι τον δεκεμβρη για να τον δουνε οι μανατζερ.ουστ απο εδω μισθοφοροι...
Με όσα συμβαίνουν με το Σκόκο τα συμπεράσματα είναι καλά για όλους μας: 1) Ένας καλός παίχτης για την Ελλάδα, που οι ΑΕΚάρες δημοσιογράφοι και κάποιοι οπαδοί κοστολογούσαν από 4 και πάνω (μέχρι 5,6 και 8... και όσα πάρει ο άνεμος άμα λάχει) δεν έπιασε μέχρι στιγμής ούτε 3 στην ευρωπαϊκή αγορά και δεν συζητάμε καν για καμμιά σοβαρή ομάδα αλλά για μικρομεσαίες. (Εδώ καλό είναι να θυμηθούμε που κάποιοι κράζανε για τα 3,8 του Παπασταθό, που τα θεωρούσαν και λίγα όταν πουλήθηκε και ο οποίος στο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ peak έπιασε 4,3 από την Μίλαν. Αλλά είπαμε είμαστε κιμπάρηδες εμείς με τα μύρια...) 2) Ο παίχτης καρριέρας πρέπει να είναι και επαγγελματίας 100%. Όταν στο τέλος της χρονιάς βγαίνεις και κάνεις κριτική επί παντός επί στητού, λες και είσαι ο Μέσι, φαντάζομαι πως όταν δεν πάρεις μεταγραφή, ούτε σε καλό κλίμα θα ζήσεις, ούτε πολλές φανφάρες θα ξαναξεστομίσεις. Θέλω να δω και συνέχεια, γιατί όταν είναι τα κεφάλια μέσα και υπάρχει διοίκηση να διοικεί, πολλές μαγκίτσες θα κοπούν και πολλή σύνεση θα μας προκύψει και όχι μόνο από αυτόν. Πάντως αν δεν ανανεώσει και με λογικό συμβόλαιο δεν υπάρχει λόγος να αποσυρθεί το πωλητήριο, αρκεί να μην πάει 'κοψοχρονιά'. 3) Οι μαναντζαραίοι τη δουλειά τους κάνουνε και βρίσκουν καλοθελητές (τους δημοσιογράφους) για να φτιάξουν κλίμα). Βέβαια, το κλίμα δεν φτιάχνεται μόνο για κακό αλλά και για "καλό", άμα θέλει να κάνει πολιτική ο δημοσιογράφος, όπως του αρέσει. Που προκύπτει ότι ο Σκόκο είναι ευτυχισμένος σε αυτή τη συνέντευξη(και πως θα μπορούσε να είναι με όλα όσα έχει πει άλλωστε)? Μια αμιγώς επαγγελματική δήλωση έκανε, που μεταφράστηκε ως "ευτυχισμένος" χωρίς να το λέει πουθενά, επειδή μάλλον ο interpreter-δημοσιογράφος ανήκει σε αυτούς που λένε, "κανείς πρωτοκλασσάτος να μην πουληθεί". Λες και είναι δουλειά του ή λες και αν έρθει σοβαρή πρόταση ο Σκόκο δεν θα θελήσει να φύγει. Ή λες και αυτοί που διαχειρίζονται την ομάδα δεν ξέρουν και θα ανακρούσουν πλώρη αν τους γράψετε ότι δήλωσε ευτυχής. Αλλά όλοι θέλουν να κάνουν τη δική τους πολιτική
φτιάχνοντας κλίμα στον κόσμο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΓΚΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΠΠΑ. ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ, ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ ΕΞΩ ΟΣΟ ΟΣΟ. ΜΑΓΚΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ Η ΔΕΝ ΠΩΛΗΘΕΙ Ο ΣΚΟΚΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΑΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΔΕΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΣΗ ΕΧΕΙ-ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΕΝ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ. Ο ΚΕΤΣΕ ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ) Ο ΠΑΠΠΑΣ, ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΛΩΜΩΣΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΣΩΣΤΟΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΤΕΙ, ΠΩΛΗΣΗ ΑΜΕΣΩΣ! ΟΣΟ ΟΣΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΕ ΞΕΝΗ ΟΜΑΔΑ! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΜΥΣΤΙΚΕΣ, ΜΕΤΑ ΦΑΝΕΡΕΣ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΠΑΛΙ ΡΔΕΛΟΜΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝΕ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΨΗΛΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ Ή ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ Η ΟΣΟ ΟΣΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΘΑ ΖΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΟΟΟ,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. ΑΔΑΜΙΔΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ; ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΣ ΣΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ. ΑΝΑΝΕΩΣΗ Η ΤΟΝ ΛΟΠΟΥ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=137138079639691&view=all#!/group.php?gid=137138079639691
KANTE PROTAS I ANNANEWSIS TWRA.... 3 XRONIA ME 800.OOO TO XRONO NA DOUME....
Πλακα πλακα σε λιγο ολοι οι παικτες που περυσι εκραζαν αλλος περισσοτερο και αλλος λιγοτερο τον Μπαγιεβιτς θα δηλωνουν και καλα ευτυχισμενοι γιατι βλεπουν οτι οχι προταση δεν ερχεται,αλλα μηπως και ουτε ενδεκαδα δεν ειναι. ΘΑ παει η κωλοτουμπα συννεφο. Οσο για τους μπακαλογατους της διοικησης καλεστε Σκοκο,Μπλανκο και καντε τους προταση για ανανεωση.Για την περιπτωση ζΤιμπουρ καλο θα ηταν να μεινει αλλα ποιος εγγυαται για τον χαρακτηρα του. Υ.Γ 1 Σε περιπτωση που μεινουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ολοι και υπαρξει ηρεμια (πληρωμες και προσωπικες μεταξυ τους σχεσεις) τοτε η ομαδα θα ειναι μια χαρα . Υ.Γ 2 Μπακαλογατοι της διοικησης ή πουληστε τωρα η ανανεωστε αμεσα.Μην κανετε το περυσινο ατοπημα και ξεπουλησετε παραμονη αγωνιστικων υποχρεωσεων και μετα φερετε ολα τα αμπεχωνα
Bravo aek365.gr Etsi opos lene oi efimerides oti eklise olimpiako h panathinaiko emeis 8a leme oti einai autixismenos sthn AEK !!!!!!! O Scocco 8elei gia teleftea xronia na ton agapisoume, 8elei na ton 8imomaste kai na leme oti g@mouse olimpiako kai panathinaiko, ths "kaliteres" omades ths Elladas, gia ton eauto tou. http://www.facebook.com/pages/AEK-gera-protathlema-xana-2010-2011/134337553265674
Ας του προτεινει η διοικηση ανανεωση για 2-3 χρονια αυτη την στιγμη. Αν την δεχθει μενει. Αν οχι τον πουλαμε οσο-οσο αφου τον Γεναρη θα μπορει να διαπραγματευθει τσαμπα την μεταγραφη του και καταλαβαινετε ποσα 'ψυχολογικα προβληματα' θα εχει μολις κλεισει σε αλλη ομαδα. Ουσιαστικα αυτη την στιγμη τον εχουμε για μισο πρωταθλημα μονο.
symfwno me ton fista 21 pai3e mpalla na mas 3anakerdiseis kai twte oloi 8a eimaste mazy sou!!!
Το να είσαι ευτυχισμένος στην ομάδα που παίζεις ειναι σημαντικό αλλά το θέμα είναι οτι πρέπει η ομάδα σου και οι οπαδοί να είναι ευτυχισμένη με την στάση σου και την απόδοση σου... Δέν αμφιβάλλει κανείς για την αξία του Σκόκο όπως επίσης και για το γεγονός οτι ειδικά η περσινή ΑΕΚ ήταν για "κλάματα" (ποδοσφαιρικά, διοικητικά, και οικονομικά) ... και εγώ εάν ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θα ήμουν πολύ σκεπτικός... λογικό δεν είναι?
@andreas365 kai loipoi....ti nai auta pou lete re o zeovanni sta 31 8a nai kaluteros tou scocco sta 25 xaaxaxaxaxxaax,xerete ama i mpala einai strogguli i tetragwni??kalutera na deite ti foto mou me ton "adiaforo" i diavaste to post tou @grande@ ekei einai oli i ali8eia..... pame re natso paixtara min akous kanenan,esu 8a tous karfwneis k pali,autoi 8eloun karampela.....
Έλα ρε Σκόκο ! Από πότε έγινες τόσο ΑΕΚάρας ; Πέρσι τι έλεγες ; Α! Ρε κωλοτούμπα !!!!
kai egw dierotonmen....giati den ton poulame oso oso kai na feroume enan kalitero pexti apo ton sccoco???.......emena prosopika den m aresei o sccoco.....paixtis pou den sevete thn fanela tis aekaras gia mena den aksizei!!!!!!ta idia tha exoume kai fetos.....1 paixnidi tha paizei mpalara kai se 10 thane eksafanismenos.....as paroume enan allon sthn thesi tou....zeovani..lew egw twra...sigoura tha epeze kala se 10 paixnidia kai se 1 oxi....kai ta apotelesmatA THA ITAN POLI KALITERA GIA THN OMADA....
Ti einai afta pou graafete re magges, gia sovarefteite ligo Einai enas ksenos kalos paixtis pou irthe stin Evrwpi. An apo Oktwvrio einai ektos stoxwn se oles tis diorganwseis kai vlepeis oti i omada den exei kamia prooptiki les ton atzenti sou na sou vrei omada kainourgia. K egw kai eseis to idio tha kanate. Oute apo proponiseis apousiase oute ekviase tipota. Orama thelei na tou dwsei kapoios ekei mesa..k mi mou lete malakeies k emeis to idio theloume, kapoion na mas dwsei Orama
RE ADERFIA.......TA IDIA DEN ELEGE KAI O KYRIAKOS PERISI KAI MAS AFHSE STA KRYA TOY LOYTROY?????
ton exoume anagkh ton scocco antikeimenika... kai osa eipe sto telos ths xronias gia ton bajevic den htan paramu8ia.. alh8eia eipe... apla ligo egwismo parapano re nacho... ka8e kouventa sou exei mesa tous atzenthdes... pou einai h proswpikothta sou? oi megaloi paixtes exoun proswpikothta kai oxi kalous manatzareous... oi kaloi manager einai gia tous amfisvhtoumenous....
IoannisDelta file mou koita to video k ekei to leei kathara oti einai " aftoin tin stigmi eytixismenos sthn aek " .... Oooore kompleks olloi edw mesa gia ton scocco , sto kato kato dikaiw exei to paidi na poume me auta pou ithe perusi , ksenos einai .. eseis ti perimenete dld ? ..An einai ta pragmata fetos kalutera gt na mhn meini ? Mas xalaei tetois paiktis ee ? k to leei monos tou oti me panathinaiko kai olympiako eitan blakies ths efimerides k eseis ta pisteuete afta ...
ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ..ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΑΘΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ(ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ)..ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ..Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ,,ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΧΑΡΑΜΙΖΕΤΑΙ..ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ..Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΨΗΛΑ!!!ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ!!!ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΑΣΗΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΙΔΙΟΤΡΟΠΟΣ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ..ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΑΥΤΟΣ ΟΠΑΙΧΤΗΣ..ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!!! ΑΥΤΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ..ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!!!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!ΘΑ ΚΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!
OPOIOS DEN THELEI SPITI TOU!!!! I AEKARA DEN EXEI KANENAN ANAGKI!!!!
ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΥΠΕΡ!!!! ΝΑΤΣΟ ΑΓΑΠΗ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑΤΩΣΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ Κ ΘΑ ΛΥΣΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. FORZA AEKAPA ! ! !
afou ine toso eytixismenos na tou protinoun ananeosi kai na tin dexti !
ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ? ΚΟΨΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!!!
Και δεν έχουν περάσει 2 μήνες μετά το τελευταίο ματς των πλει οφ, που τα έχωσε άγρια στον Μπάγεβιτς λες και δεν θα τον ξανάβλεπε ποτέ. Επαναπροσδιορίζει την έννοια της κωλοτούμπας αυτός...
H AEK DEN EINAI MONO SYGKENTRWSH KAI SKEPSH FILE MOY NATSO. H AEK EINAI IDEA POU OTAN THN YPHRETEIS DEN APOKLINEIS. KAI DYSTHXWS PERYSI DEN VOITHISES ME THN APOKLINOUSA SYMPERIFORA SOY. ELPIZW FETOS NA EISAI KALYTEROS KAI NA SEVASTEIS KAI TON KAI THN IDEA KAI TON KOSMO KAI TON PROPONHTH SOY POY ANHKOYN STHN ISTORIA THS IDEAS POY ONOMAZETAI AEK.
giati den tou ananewnoume to symvoleo na tou dinoume kai ena kalo poso.. na krathsoume kai emeis ena kalo paixth (eksalou fenete oti tha ta paei poly kala kai kalytera apo persi) na anevasoume to epipedo sthn omada
H AEK DEN EINAI MONO SYGKENTRWSH KAI SKEPSH FILE MOY NATSO. H AEK EINAI IDEA POU OTAN THN YPHRETEIS DEN APOKLINEIS. KAI DYSTHXWS PERYSI DEN VOITHISES ME THN APOKLINOUSA SYMPERIFORA SOY. ELPIZW FETOS NA EISAI KALYTEROS KAI NA SEVASTEIS KAI TON KAI THN IDEA KAI TON KOSMO KAI TON PROPONHTH SOY POY ANHKOYN STHN ISTORIA THS IDEAS POY ONOMAZETAI AEK.
diladi ti allo 8a akousoume apo esena?? kyriaki konti giorti nacho!!!!!
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...και των μάνατζερ του βεβαίως.... Υ.γ. @ 365....Δεν διάβασα κάπου να λέει στις απαντήσεις ''είμαι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ''...Μου διέφυγε κάπου ?
arxise tis kolotoubes!!!!!!!!oust
otan akoys ''eytixismenos o scoco stin AEK'' paei na pei oti feygei se liges meres apo tin AEK!!!!!!!!!!!!na to thimaste ayto....
otan akoys ''eytixismenos o scoco stin AEK'' paei na pei oti feygei se liges meres apo tin AEK!!!!!!!!!!!!na to thimaste ayto....
Υπογραψε νεο συμβολαιο τοτε ρε Σκοκο !
ena dakri kilise apo ta matia mou...k liges mixoules emfanistikan....kalos paixths eisai alla twra pou eides oti ksemines mas thimithikes paikse topi na mas ksanakerdiseis.....
mas kaneis plaka twra???ti eleges re kolotoumpa oloi ti xronia????twra pou eidame oti den tha se parei kaneis tetoios mlks pou eisai to xanaskefthkes e????a re melisanidi pou thelete....