Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κομπανί: Αν όλα πάνε καλά, θα ξεκινήσει ο Ούρμπιχ

Ο Βενσάν Κομπανί εμφανίστηκε ήρεμος για την κατάσταση κάτω από τα δοκάρια, με τον Νόιερ εκτός, τον Ούρμπιχ πιθανό βασικό και εναλλακτικές λύσεις σε ετοιμότητα


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σε ήρεμους τόνους τοποθετήθηκε ο Βενσάν Κομπανί για το ζήτημα των τερματοφυλάκων της Μπάγερν Μονάχου, ενόψει της ρεβάνς με την Αταλάντα για τη φάση των «16» του Champions League.

Ο Βέλγος τεχνικός επιβεβαίωσε πως ο Μάνουελ Νόιερ έχει επιστρέψει στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του, ωστόσο δεν είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί. Την ίδια στιγμή, ο Γιόνας Ούρμπιχ έχει ξεπεράσει τη διάσειση που τον ταλαιπώρησε και όλα δείχνουν πως θα είναι διαθέσιμος για να ξεκινήσει βασικός.

 «Αν όλα πάνε καλά, ο Ούρμπιχ θα παίξει. Αν όχι, θα βρούμε άλλη λύση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κομπανί, δείχνοντας εμπιστοσύνη στις επιλογές που έχει στη διάθεσή του.

Με τους Ούλραϊχ και Κλανάτς επίσης εκτός, στο προσκήνιο βρίσκεται και ο 16χρονος Λέοναρντ Πρέσκοτ, ο οποίος ενδέχεται να πάρει την ευκαιρία για ντεμπούτο σε περίπτωση ανάγκης.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ