Η Νάπολι, μετά από σχετική εισήγηση του Αντόνιο Κόντε, ολοκληρώνει τις διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να κρατήσει τα δικαιώματα του Ράσμους Χόιλουντ, ο οποίος παίζει δανεικός στην Ιταλία από την αγγλική ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως σχετικά υποστηρίζει η ιστοσελίδα «Calciomercato».
Ο 23χρονος Δανός διεθνής επιθετικός έχει αποδείξει τη χρησιμότητα του και ο Κόντε τού έχει δώσει θέση στη βασική ενδεκάδα των «παρτενοπέι». Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η ιταλική ομάδα είχε συμφωνήσει με τη Γιουνάιτεντ στο δανεισμό ενός χρόνου, με οψιόν αγοράς στα 44 εκατ. ευρώ, την οποία θέλει να ενεργοποιήσει από τώρα. Ο Χόιλουντ έχει 14 γκολ και τέσσερις ασίστ σε 36 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Νάπολι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

