0 ΣΧΟΛΙΑ

Αυτή ήταν το 2019 η πρώτη επιλογή των Ελλήνων στο PornHub

Τι επιλέγουν οι χρήστες της πιο δημοφιλούς ιστοσελίδας πορνό παγκοσμίως

Όπως κάθε χρόνο λίγο πριν φύγει η χρονιά, το Pornhub αποκάλυψε τα ετήσια στατιστικά του σχετικά με όσα επέλεξαν φέτος οι χρήστες του παγκοσμίως.

Στην Ελλάδα σύμφωνα με τη λίστα πρώτη επιλογή ήταν το λεσβιακό πορνό, η κατηγορία που… πρώτευσε σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου.


Η Ελλάδα ωστόσο δεν βρίσκεται στις πρώτες 20 χώρες με την περισσότερη επισκεψιμότητα στην δημοφιλή πλατφόρμα βίντεο πορνό. Σε αυτήν την λίστα την πρωτιά κατέχουν οι ΗΠΑ και ακολουθούν η Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο.


Όσον αφορά πάντως τις κατηγορίες που αναζήτησαν περισσότερο όσοι επισκέπτονταν το Pornhub παγκοσμίως σε πρώτη θέση βρέθηκε το "ιαπωνικό πορνό", το οποίο επιλέγει όλη η Ασία καθώς και το hentai - anime πορνό, ενώ ακολουθεί το λεσβιακό.


Στη λίστα με τις κορυφαίες pornostar στην πρώτη θέση ανέβηκε η Lana Rhoades με την Μια Καλίφα να περνά στην δεύτερη θέση.Αναφορικά τώρα με την ώρα που υπάρχει η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα είναι φανερό ότι υπερέχουν οι νυχτερινές ώρες, ενώ η πιο δημοφιλής μέρα είναι η Κυριακή και η λιγότερο δημοφιλής η Παρασκευή.


Τέλος όσον αφορά την κατηγορία celebrities, πρώτη στη λίστα των αναζητήσεων είναι η Instagrammer Belle Delphine, η οποία άνοιξε λογαριασμό στο PornHub αφού ένα ποστ της έφτασε το ένα εκατ. like!


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ