4 ΣΧΟΛΙΑ

Καφετζόπουλος: Στην Κωνσταντινούπολη δεν είχαμε επιλογή, γεννιόμασταν ΑΕΚ!

Ο πετυχημένος ηθοποιός και εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας-έπος 1968, μίλησε για όλα και βεβαίως για την μεγάλη του αγάπη την ΑΕΚ

Μεγάλη συνέντευξη στο oneman παραχώρησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Ο πετυχημένος ηθοποιός σκηνοθέτης και σεναριογράφος και εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας-έπος 1968, μίλησε για όλα και βεβαίως για την μεγάλη του αγάπη την ΑΕΚ, με την οποία δέθηκε όπως λέει, από την γέννηση του στην Κωνσταντινούπολη.

Πάμε λίγο πίσω, είναι κάπως αφελής η ερώτηση μου. Όσο ήσασταν στην Κωνσταντινούπολη, ήσασταν ΑΕΚ;

Ναι, βέβαια. Εκεί γεννιόμασταν ΑΕΚ. Όλοι.

Δηλαδή ξέρατε τι γινότανε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ξέρατε εκεί με ποια ομάδα έπαιζε η ΑΕΚ την Κυριακή;

Ναι, ναι, τουλάχιστον ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, τα ξέραμε ότι "υπάρχουν".

Ήμασταν όλοι ΑΕΚ και νομίζω ότι εξακολουθεί αυτό ακόμη. Πριν δύο τρία χρόνια είδα τον Πατριάρχη να λέει στην καθαρεύουσα "Η ΑΕΚ δεν είναι ομάς, είναι ιδέα"

Δεν είχαμε επιλογή. Ξέραμε ότι είμαστε ΑΕΚ.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη στην συνέντευξη.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
jpapadimitri - 12/12/2019 14:11

Διαβάζοντας ολόκληρη την συνέντευξη, δεν μπορώ παρά να επιβεβαιώσω ότι όσες φορές έχω πάει στην Πόλη (πηγαίνω κάθε χρόνο), δεν έχω συναντήσει ούτε έναν που να μου πεί ότι είναι παοκ. Ούτε έναν !!

strandiAEK - 12/12/2019 15:37

ρε παιδια....τι κολλημα ειναι αυτο με τον ΠΑΟΚ και με τον Ολυμπιακο....αποβαλλετε οτο θεματα εχετε!!Ειμαστε ΑΕΚ !!Ειμαστε υπερηφανοι και δεν μας νοιαζει αν ειναι 5-10 ή 1000 που υποστηριζουν τον ΠΑΟΚ στην Πολη ή στην Αθηνα!!Υποστηριζουμε την ομαδα μας για να γινει καλυτερη και μεγαλυτερη!!Αφηνουμε τους αλλους πισω μας και κοιταμε μονο να ειμαστε πρωτοι και δεν τους αντιγραφουμε!!

geo43 - 12/12/2019 20:50

Πες τα φιλε μου...Επιτελους ΑΕτζηδες φιλοι...μην ασχοληστε με τους αλλους...κοιταξτε την ΑΕΚ.

Constantinoupoli86 - 12/12/2019 15:39

Υπάρχει τεράστια διαφορά στο Κωνσταντινουπόλεως (που έχουμε εμείς) και στο Κωνσταντινουπολιτών που έχουν αυτοί. Εμείς έχουμε άμεση σύνδεση με την Πόλη, αυτοί είναι ομάδα της Θεσσαλονίκης που την ίδρυσαν Κωνσταντινουπολίτες. Πάντως εγώ ήξερα Κωνσταντινουπολίτη που δήλωνε παοκ, αλλά τουλάχιστον 8 στους 10 δηλώνουν ΑΕΚ.

ΕΠΟΜΕΝΟ